HomeHL-LifestyleΤόνια Σωτηροπούλου: Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του γάμου της με τον Κωστή Μαραβέγια

Τόνια Σωτηροπούλου: Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του γάμου της με τον Κωστή Μαραβέγια

Την ανέβασε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Τόνια Σωτηροπούλου ανάρτησε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της με τον Κωστή Μαραβέγια.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Ύδρα σε στενό φιλικό κύκλο με πολιτικό γάμο.

Το ευτυχές γεγονός χαρακτηρίστηκε από την λιτότητα, που προτιμούν κι οι δύο. Η ηθοποιός επέλεξε ένα απλό νυφικό με δαντέλα, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, που ανάρτησε, ενώ ο Κωστής Μαραβέγιας ένα μπορντό κοστούμι.  Στα χέρια της κρατάει μία  λευκή ανθοδέσμη.

Στο στιγμιότυπο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ευτυχία τους  είναι ξεκάθαρη.

Στην λεζάντα, η Τόνια Σωτηροπούλου έγραψε: «Love actually 11.10.2021».

Δείτε την ανάρτησή της:

Το ταιριαστό ζευγάρι σύμφωνα με φωτογραφίες του protothema.gr, το πρωί πήγε στο δημαρχείο όπου στεγάζεται η Ιερά Μονή για να τακτοποιήσει τα διαδικαστικά του πολιτικού γάμου και να υπογράψει. Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής έλαμπαν από ευτυχία και ήταν πιασμένοι χέρι χέρι.

Στην πιο σημαντική στιγμή της κοινής τους ζωής επέλεξαν να έχουν κοντά τους στο ξενοδοχείο «Υδραία», που έλαβε χώρα το ευτυχές γεγονός, μόνο τους δικούς τους ανθρώπους και κάποιους φίλους τους, οι οποίοι αποτέλεσαν την αφορμή να γνωριστούν και να ζήσουν έναν μεγάλο έρωτα με όμορφη κατάληξη. Ανάμεσα στα δέκα άτομα της λίστας σύμφωνα με πληροφορίες οι Νίκος Περράκης, Δημήτρης Μοθωναίος, Ευγενία Σαμαρά, Πάνος Μουζουράκης και Κατρίνα Τσάνταλη, ενώ τον γάμο τέλεσε ο αντιδήμαρχος του νησιού Γιάννης Μπελεγρής.

Το νησί του Αργοσαρωνικού δεν ήταν μια τυχαία επιλογή και για τους δυο, αφού κάθε φορά που τους το επιτρέπουν οι συνθήκες πάντα την Ύδρα επισκέπτονται για διακοπές. Το ίδιο έκαναν και φέτος το καλοκαίρι αλλά και τις αρχές Αυγούστου του 2020 και του 2019, όπου paparazzi τους έχουν απαθανατίσει σε τρυφερές καλοκαιρινές στιγμές.
protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση