HomeΕΛΛΑΔΑΓιάνης Βαρουφάκης: Έκλεψαν το σκάφος του στην Αίγινα

Γιάνης Βαρουφάκης: Έκλεψαν το σκάφος του στην Αίγινα

Το τρίτο κρούσμα κλοπής σκάφους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θύμα κλοπής έπεσε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα, άγνωστοι έκλεψαν το φουσκωτό σκάφος του Γιάνη Βαρουφάκη, από το λιμάνι της Αίγινας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Όπως αναφέρει το saronicmagazine.gr, την κλοπή του σκάφους που ελλιμενίζεται στην Αίγινα κατήγγειλε ο ίδιος ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, ο οποίος διαμένει μόνιμα στο νησί.

Αίγινα: Το τρίτο κρούσμα κλοπής σκάφους

Στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι πρόκειται για το τρίτο κρούσμα κλοπής σκάφους που καταγράφεται στην Αίγινα τους τελευταίους μήνες, γεγονός που αναδεικνύει την άμεση ανάγκη λήψης μέτρων φύλαξης της μαρίνας για την προστασία των σκαφών αναψυχής.

Υπενθυμίζει ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου, είχε κλαπεί, σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη του σκάφος με το όνομα DIMI και αριθμό 102883-A. Είναι ένα NOVURANIA 4,20 μέτρων με τετράχρονη YAMAHA 60 ίππων και γκρι τέντα. Κλάπηκε, όπως είχε καταγγείλει, από το κεντρικό λιμάνι της Αίγινας ξημερώματα 4ης Σεπτεμβρίου από την πλωτή προβλήτα 6 όπου ήταν δεμένο. Ο ιδιοκτήτης του σκάφους προσφέρει αμοιβή ύψους 1.000 ευρώ σε όποιον το βρει και του το επιστρέψει.

Παρόμοιο περιστατικό είχε σημειωθεί και στις 8 Αυγούστου, όταν εξαφανίστηκε από το λιμάνι της Αίγινας το σκάφος Αίολος ΛΑ 1664, 90 Yamaha 4,60 μέτρων.

Και τα τρία κρούσματα κλοπής αξιολογούνται ως ιδιαιτέρως ανησυχητικά, καθώς το λιμάνι της Αίγινας είναι ένα από πλέον δημοφιλή και η προσέλκυση σκαφών συνεχίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση