HomeΣΠΟΡΛ. Αυγενάκης: Η αθλητική οικογένεια στην πρώτη γραμμή για τους σεισμόπληκτους

Λ. Αυγενάκης: Η αθλητική οικογένεια στην πρώτη γραμμή για τους σεισμόπληκτους

Τι αναφέρει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την έμπρακτη αλληλεγγύη και τη συνεχή στήριξη της αθλητικής οικογένειας όλης της χώρας, προς τους σεισμόπληκτους του Ηρακλείου, εξήρε με ανάρτησή του ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης:

Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

Είναι συγκινητικότατη η στήριξη και η αλληλεγγύη της αθλητικής οικογένειας στους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου και των γύρω περιοχών.

-Τα κορίτσια και οι προπονητές της Εθνικής Γυναικών στο χάντμπολ, αγωνίστηκαν χθες  με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Ολλανδία στα Δύο Αοράκια και διέθεσαν τα οδοιπορικά τους.

-Η επαγγελματική ομάδα βόλεϊ ανδρών του ΟΦΗ διοργάνωσε τουρνουά με τη συμμετοχή των Παναθηναϊκού, Φοίνικα Σύρου και Μίλωνα. Όλα τα έσοδα των τριήμερων αγώνων πάνε για την αποκατάσταση του Δημοτικού Σχολείου Θραψανού.

-Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης  ανέλαβε την οικονομική ενίσχυση για τη λειτουργία των μπασκετικών Ακαδημιών της περιοχής στο Αρκαλοχώρι, προκειμένου τα παιδιά να αθλούνται χωρίς κόστος για τις οικογένειές τους και επιπλέον θα προχωρήσει άμεσα και σε παροχή αθλητικού υλικού στα τοπικά σωματεία.

-Οι αδελφοί Προβιά, από τη Γυμναστική, αγόρασαν κ παρέδωσαν 15 tablet κι ένα laptop τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας, για να διευκολυνθεί και να επιταχυνθεί από τις υπηρεσίας του δήμου η ταχύτερη υποβολή του μεγάλου όγκου των αιτήσεων αποζημιώσεων των πληγέντων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα arogi.gov.gr.

-Ακολουθούν κι άλλοι χορηγοί από την αθλητική οικογένεια, που ενδιαφέρονται και σκοπεύουν να προσφέρουν σχολικές αίθουσες, οικίσκους κι ό,τι άλλο χρειάζεται για να βοηθήσουν στη μεγάλη προσπάθεια της Πολιτείας να ανακουφίσει τις τοπικές κοινωνίες.

Η αθλητική οικογένεια βρέθηκε και αυτή τη φορά αμέσως στην πρώτη γραμμή»

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση