HomeHL-LifestyleΣπάνια εμφάνιση Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ

Σπάνια εμφάνιση Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ

Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Λονδίνο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν εμφανίστηκαν στην πρεμιέρα της ταινίας «The Tender Bar» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις τους το τελευταίο διάστημα.

Ο 60χρονος ηθοποιός ήταν εντυπωσιακός αλλά φυσικά, την παράσταση έκλεψε η 43χρονη Αμάλ Κλούνεϊ με το λευκό, μακρύ φόρεμά της με παγιέτες που αγκάλιαζε το κορμί της, διαψεύδοντας τις φήμες πως είναι και πάλι έγκυος.

kloynei-amal2

Εντυπωσιακή η Αμάλ με λευκό μακρύ φόρεμα με παγιέτες

Ο Τζορτζ Κλούνει και η Αμάλ έδειχναν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ καθώς περπάτησαν στο κόκκινο χαλί της κινηματογραφικής εκδήλωσης, με τον ηθοποιό μάλιστα να επεμβαίνει για να βοηθήσει τη γυναίκα του όταν το φόρεμά της πιάστηκε στο τακούνι της. Εσκασε βέβαια και το γέλιο του…

Φουλ ερωτευμένοι

Το διάσημο ζευγάρι δεν σταμάτησε λεπτό να δείχνει πόσο ερωτευμένο εξακολουθεί να είναι, και δε δίστασε να μοιραστεί ένα τρυφερό φιλί μπροστά στις κάμερες. Τζορτζ και Αμάλ εμφανίστηκαν ξανά την περασμένη εβδομάδα μετά από καιρό στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λος Άντζελες.

Το τρυφερό φιλί που μοιράστηκε το ζευγάρι

Όσο για την ταινία του Τζορτζ Κλούνεϊ, το «Tender Boy», πρόκειται για ένα δράμα, με την ιστορία ενός αγοριού από το Λονγκ Άιλαντ που ονομάζεται J.R. και το οποίο αναζητά πατρικές φιγούρες στο μπαρ του θείου του Τσάρλι (τον υποδύεται ο Μπεν Άφλεκ). Όταν η μητέρα του παλεύει να του δώσει ευκαιρίες ενώ συνεχίζουν να μένουν με τον πατέρα τους, ο J.R. αποφασίζει να αναλάβει το μέλλον του και να κυνηγήσει τα ερωτικά και επαγγελματικά του όνειρα.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση