HomeHL-9Συνελήφθη ξανά ο γιατρός στον Άγιο Νικόλαο μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

Συνελήφθη ξανά ο γιατρός στον Άγιο Νικόλαο μετά από καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση

Συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εκ νέου απασχολεί τις Αρχές και την τοπική κοινωνία του Ν. Λασιθίου ο γιατρός από τον Άγιο Νικόλαο, που προ τριών ετών συνελήφθη (και αφέθηκε τότε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους δηλώνοντας ότι δεν είχε πρόθεση να προσβάλλει και εμφανιζόμενος μετανιωμένος) μετά από καταγγελία νεαρής κοπέλας που υποστήριζε ότι ο ίδιος έφθασε στο σημείο να αυνανιστεί πίσω από την πλάτη της αφού την υποχρέωσε να γδυθεί ώστε να ελέγξει τους αδένες της ακόμη και στα απόκρυφα σημεία του σώματός της.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ο ίδιος γιατρός συνελήφθη το Σάββατο από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου, μετά από την καταγγελία αλλοδαπής νεαρής κοπέλας που ισχυρίζεται ότι σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας όπου διαμένει συγγενικό της πρόσωπο – και το οποίο η ίδια είχε επισκεφθεί από το εξωτερικό – και την ώρα που κρατούσε στην αγκαλιά της το παιδί της, τον είδε να στέκεται απέναντι της με κατεβασμένο παντελόνι, έχοντας σε κοινή θέα τα απόκρυφα σημεία του.

Ο γιατρός συνελήφθη, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και την Κυριακή οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, που έκρινε να παραμείνει προσωρινά κρατούμενος στο Τμήμα Ασφαλείας Αγ. Νικολάου. Την Δευτέρα ο συλληφθείς θα παρουσιαστεί, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, εκ νέου ενώπιον του Εισαγγελέα.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί το Τμήμα Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγ. Νικολάου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση