HomeHL-9Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Για εργασίες στο δίκτυο της ΔΕΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 10 Οκτωβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου:Στην περιοχή του s.m.ΑΒ Μαρινόπουλου στη λεωφ.Ικάρου και του πάρκου νεολαίας .Στη λεωφόρο Ικάρου από την λεωφόρο Δούκος Μποφώρ μέχρι την οδό Τίτου Γεωργιάδου.

Από τις 9 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στο Μαραθίτη, στις περιοχές του χοιροστασίου Ξυπάκη, (τέρμα Ούλαφ Πάλμε δεξιά, Ανδρέου Κρήτης Ιεροσολυμίτου) του πτηνοτροφέιου Λυριτζή στη οδό Μ.Χατζηδάκη, της πρώην ταβέρνας Βεράντα, στη θέση Σούνια, στην περιοχή του paintball στην οδό Ζυμβρακάκηδων και των αρδευτικών Φαρσαράκη και Φανιουδάκη.

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στα χωριά Αγ.Ρωμανός, Ελία, Άνω και Κάτω Βάθεια, Ανώπολη, Καινούριο χωριό, Γάλυπε, Γαλύφα, Σμάρι, Σαμνίοι.Στο βιοτεχνικό πάρκο Ανώπολης, στις εγκαταστάσεις του water city και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντιλοστάσια των παραπάνω χωριών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο χωριό Αμουργέλλες και στις περιοχές των αντλιοστασίων Τερζάκη, Θωμαϊδη και λιμνοδεξαμενής του Δ.Μινώα Πεδιάδος.

Τρίτη 12 Οκτωβρίου:

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο χωριό Αλάγνι στις περιοχές των επιχειρήσεων Λαζού και Creta oil και στα χωριά Πατσίδερος και Ζίντα.Στην περιοχή της οικίας Ζαϊμάκη και στις εγκαταστάσεις των φωτοβολταϊκών πάρκων Energon και Ζευς, της βιοτεχνίας παραγωγής τσιμεντοσωλήνων στο Στείρωνα.

Από τις 8 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στα χωριά Μυρτιά, Αστρακοί και στο χωριό Σγουροκεφάλι του Μινώα Πεδιάδος στις περιοχές του φωτοβολταϊκού Τσαγκαρουλάκη και του δρόμου από Επισκοπή προς το Σγουροκεφάλι.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στα χωριά Στείρωνας και Πανόραμα.

Από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο χωριό Αλάγνι στις περιοχές των επιχειρήσεων Λαζού και Creta oil και στα χωριά Πατσίδερος και Ζίντα.Στην περιοχή της οικίας Ζαϊμάκη και στις εγκαταστάσεις των φωτοβολταϊκών πάρκων Energon και Ζευς, της βιοτεχνίας παραγωγής τσιμεντοσωλήνων στο Στείρωνα.

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην ε.ο. Ηρακλείου Μοιρών στις περιοχές της διακλάδωσης των Αθανάτων, της περιοχής όπισθεν της επιχείρησης Σκουλούδη και στις περιοχές των αντλιοστασίων Κουμπενάκη και Καστρινογιάννη.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου:

Από τις 8 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στις περιοχές μετά το ΠΑΓΝΗ και το Δημοτικό σχολείο, δεξιά τον τσιμεντόδρομο προς το ποτάμι, Λειβάδα Βουτών, Γιοφυράκια Βουτών, στις περιοχές των ιδρυμάτων Καλοκαιρινού και του βουστασίου Περδικογιάννη και κέντρου Βενιανάκη στη Λειβάδα Βουτών.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στην ε.ο.Ηρακλείου – Μοιρών, στην περιοχή 300 μέτρα περίπου πριν τη διακλάδωση Αθανάτων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση