HomeHL-SportsΟΦΗ – Πόρος 5-1

ΟΦΗ – Πόρος 5-1

Ο ΟΦΗ σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα επικράτησε με 5-1 του Πόρου στο γήπεδο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης".

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Νίκος Νιόπλιας δεν είχε στη διάθεσή του τους διεθνείς και χρησιμοποίησε στα τελευταία λεπτά του αγώνα αρκετά παιδιά από τα τμήματα υποδομής.

Στα θετικά η επιστροφή του Τοράλ η οποία συνδυάστηκε με γκολ, ενώ επανεμφανίστηκε και ο Μεγιάδο, που έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Πόρος στο ιστορικό ραντεβού με τον ΟΦΗ είχε καλή παρουσία μειώνοντας το σκορ προς το τέλος του ημιχρόνου σε 2-1.

Στο 18’ από προσπάθεια και σέντρα του Φαν Ντούινεν ο Παπαδομιχελάκης με προβολή προσπάθησε να διώξει αλλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της ομάδας του (1-0).

Στο 24’ ο Νέιρα με δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 2-0, με τον Πόρο να μειώνει με δυνατό σουτ του Λούσι στο 40’.

Στο 50’ ο Ντουρμισάι βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Παναγιώτου και πλάσαρε για το 3-1, για να γίνει το 4-1 με κεφαλιά του Πασαλίδη μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπαλογιάννη.

Στο 66’ ο Μπαλογιάννης “σημάδεψε” το δοκάρι, για να κλείσει το σκορ στο 83’ με τον Τοράλ να πλασάρει έπειτα από πάσα του νεαρού Θεοδοσουλάκη.

Τον αγώνα διεύθυνε ο Πατεμτζής.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Σωτηρίου, Πασαλίδης, Μαρινάκης (74’ Χνάρης), Λάμπρου (74’ Χαλκιαδάκης), Νέιρα (62’ Τοράλ), Φαν Ντούινεν (74’ Αποστολάκης), Ναμπί (46’ Μεγιάδο), Ντουρμισάι (74’ Θεοδοσουλάκης), Γιαννούλης (74’ Γωνιωτάκης), Κοροβέσης (74’ Κορνηλάκης), Μπαλογιάννης (74’ Λέλεκας).

Πόρος (Ανδρέας Σκέντζος): Παναγιώτου (63’ Ζαφείρης), Αζίζι (54’ Καστελλιανάκης), Αρώνης, Καλαμιώτης (72’ Ψωρογιάννης), Κουτσογιαννάκης, Λούσι (46’ Στεφανάκης), Παγώνης, Πανάγου (46’ Μπάμπης), Παπαδομιχελάκης (63’ Παπαδομιχελάκης), Πήλιος, Ράπτης (65’ Τσάτσος).

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση