HomeHL-LifestyleΒάσω Λασκαράκη: «Όταν γνώρισα τον σύντροφό μου, Λευτέρη Σουλτάτο, είχα πολλές ανασφάλειες»

Βάσω Λασκαράκη: «Όταν γνώρισα τον σύντροφό μου, Λευτέρη Σουλτάτο, είχα πολλές ανασφάλειες»

Η δημοφιλής ηθοποιός μιλάει για τη σχέση της με τον επιτυχημένο σεφ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για τη γνωριμία της με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Λευτέρη Σουλτάτο, υποστήριξε: «Οι άνθρωποι συναντιούνται τις στιγμές που πρέπει να συναντηθούνε. Τα πράγματα με οδηγούν σε αυτό, γιατί μου το δείχνει η ζωή. Τι θα γινόταν αν συναντιόμαστε δέκα χρόνια πριν ή μετά; Αυτός ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος, την κατάλληλη στιγμή».

Ερωτηθείσα αν την περίοδο που γνώρισε τον Λευτέρη Σουλτάτο, ήταν έτοιμη να πάει παρακάτω, η Βάσω Λασκαράκη απάντησε: «Δεν ξέρω εάν ήμουν έτοιμη. Τότε θεωρούσα ότι δεν ήμουν έτοιμη. Είχα πολλές ανασφάλειες, δεν κοιμόμουν, όλα μου φαινόντουσαν ύποπτα. Αλλά κάποια στιγμή έγινε αυτό το ότι θα το αφήσω να με πάει και όπου με πάει. Όταν αποφασίζεις ότι τα λάθη συμβαίνουν για να σε πηγαίνουν παρακάτω και όχι για να τιμωρείς τον εαυτό σου, είναι όλα πιο εύκολα».

Τέλος, καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή «Ελένη», για το ενδεχόμενο να μην προχωρούσε τη ζωή της μετά το διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, τόνισε: «Ναι, το είχα σκεφτεί, γιατί δεν ήθελα να μπω σε διαδικασίες δοκιμών, γιατί μου φαινόταν ταλαιπωρία ατέρμονη».

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση