HomeΚΡΗΤΗΑναστολή εργασίας στις σεισμόπληκτες επιχειρήσεις ζητά ο ΟΕΒΕΝΗ

Αναστολή εργασίας στις σεισμόπληκτες επιχειρήσεις ζητά ο ΟΕΒΕΝΗ

Με επιστολή του στο αρμόδιο υπουργείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την άμεση αναστολή εργασίας των εργαζομένων στις πληγείσες από το σεισμό επιχειρήσεις ζητά με επιστολή του προς το αρμόδιο υπουργείο ο ΟΕΒΕΝΗ.

Αναλυτικά η επιστολή:

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Η.), κατόπιν ανακοινώσεων που αφορούσαν τα μέτρα στήριξης προς τις πληγείσες επιχειρήσεις από τον σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου, μετά δυσαρέσκειας της παρατήρησε ότι δεν υπήρξε μέριμνα σε ότι αφορά την εργασιακή πορεία των υπαλλήλων στις επιχειρήσεις αυτές.

Όσο οι επιχειρήσεις στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου αλλά και στις ευρύτερες πληγείσες περιοχές παραμένουν κλειστές βάσει των συνθηκών και της συνεχιζόμενης μετασεισμικής δραστηριότητας, οι οικονομικές υποχρεώσεις των επαγγελματιών προς τους εργαζομένους τους συνεχίζουν να υφίστανται, σαν να βρίσκονται οι επιχειρήσεις σε πλήρη λειτουργεία. Προκειμένου οι επαγγελματίες αυτοί να μην προχωρήσουν σε απολύσεις στο υφιστάμενο προσωπικό,  κρίνουμε την Κυβερνητική  παρέμβαση απαραίτητη, ώστε να στηριχθούν οι θέσεις εργασίας.

Κύριε Υπουργέ,

Η Ο.Ε.Β.Ε.Ν.Η. στα πλαίσια στήριξης και ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας όλων των μικρομεσαίων επαγγελματιών που εκπροσωπεί, ζητά και θέτει ως επιτακτική ανάγκη την δυνατότητα αναστολής των εργαζομένων για κάθε μια επιχείρηση  που εδρεύει στις πληγείσες περιοχές. 

Βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για κάθε αναγκαία διευκρίνιση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση