HomeΚΡΗΤΗ«Η γαστρονομία στην Κρήτη, καλές πρακτικές»- Θεματική Συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας

«Η γαστρονομία στην Κρήτη, καλές πρακτικές»- Θεματική Συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας

Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Τρίτη 12 Οκτωβρίου στις 12:00 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η Θεματική Συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας του Δήμου Ηρακλείου με θέμα: «Η γαστρονομία στην Κρήτη, καλές πρακτικές» που αναβλήθηκε λόγω της ισχυρής σεισμικής δόνησης την 27η Σεπτεμβρίου. Η Θεματική Συνεδρίαση της Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί στην Πειραματική Σκηνή του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου. Τη συνεδρίαση συντονίζει η δημοσιογράφος Ελίνα Φαρσάρη.
Η Θεματική Συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού και Επιχειρηματικότητας ήταν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ηράκλειο, Μέρες Γαστρονομίας 2021» που διοργάνωσε ο Δήμος Ηρακλείου με την Περιφέρεια Κρήτης, τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου, τη ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε., την Αγροδιατροφική Σύμπραξη στο Ενετικό Λιμάνι της πόλης στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Πρόγραμμα
12:00-12:30 Προσέλευση
12:30-12:45 Χαιρετισμοί
12:45-13:00 Εισαγωγική ομιλία: Γιώργος Σισαμάκης, Πρόεδρος Επιτροπής, Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Ψηφιακού Μετασχηματισμού- Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου και Τουρισμού
Δήμου Ηρακλείου
13:00-13:15 Χαιρετισμός (Διαδικτυακή παρουσίαση), Σοφία Ζαχαράκη, Υφυπουργός Τουρισμού

13:15-13:30 «Κρουαζιέρα και Τοπική Γαστρονομία»:
Μηνάς Παπαδάκης, Δ/νων Σύμβουλος Ο.Λ.Η.
ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ
13:30-13:45 «Η σύνδεση της κρητικής γαστρονομίας και κουλτούρας για τη δημιουργία της Αυθεντικής Εμπειρίας»:
Rami Masount, Genuine Experience.
13:45-14:00 «Πεσκέσι, βιώσιμη τοπική γαστρονομία»:
Παναγιώτης Μαγγανάς, Επιχειρηματίας.
14:00-14:15 «Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας»:
Λένα Ηγουμενάκη, Προέδρος του Συλλόγου Φεστιβάλ Κρητικής Κουζίνας.
14:15-14:30 «Αναζητώντας ρίζες παραδοσιακής γαστρονομίας»:
Νικόλαος Καψάλης, Μελισσοκόμος – κυνηγός άγριας τρούφας.
14:30-14:45 «Το Ηράκλειο ως τουριστικός προορισμός: αποτελέσματα μιας πρώτης τουριστικής έρευνας και καταγραφής»:
Τάσος Γεωργιάδης, ΚΑΠΑ Research Consulting A.E – Διαδικτυακή παρουσίαση.
14:45-15:30 Τοποθετήσεις

ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ COVID – 19
Η είσοδος επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο κατόπιν ηλεκτρονικής προεγγραφής και σε όσους επιδεικνύουν: (α) πιστοποιητικό εμβολιασμού, ή (β) πιστοποιητικό νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.
Η χρήση μάσκας, για όλους ανεξαιρέτως, είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής στους στεγασμένους χώρους της εκδήλωσης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση