HomeHL-9Περιστατικό απαγωγής παιδιού στο Ρέθυμνο αποδείχτηκε παρεξήγηση

Περιστατικό απαγωγής παιδιού στο Ρέθυμνο αποδείχτηκε παρεξήγηση

Πήγαν να πάρουν άλλο παιδί

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Πέμπτης σε πάρκο του Ρεθύμνου, κοντά σε σχολείο της πόλης, όταν μια μητέρα είδε δυο άγνωστες γυναίκες να προσπαθούν να πάρουν μαζί τους το 5χρονο παιδί της από την παιδική χαρά όπου έπαιζε.

Η μητέρα, είχε πάρει λίγα λεπτά νωρίτερα το παιδί από το ολοήμερο σχολείο και έκρινε καλό να σταματήσουν για λίγο στο παρακείμενο πάρκο να παίξει ο 5χρονος στην παιδική χαρά.Κι ενώ εκείνη κάθισε σε κοντινή απόσταση έχοντας στραμμένη την προσοχή της στο παιδί,είδε τις δυο άγνωστες γυναίκες να το πλησιάζουν και να του ζητούν να τις ακολουθήσει λέγοντας του ότι τις έστειλε η η μαμά του να τον πάρουν από το σχολείο γιατί εκείνη δεν μπορούσε.

Η μητέρα του 5χρονου,έτρεξε πανικόβλητη και ρώτησε τις άγνωστες τι ακριβώς κάνουν και γιατί προσπαθούν να απαγάγουν το παιδί της.Κατάφερε μάλιστα με την βοήθεια άλλων μητέρων που ήταν στο πάρκο να κρατήσει τις άγνωστες στο σημείο μέχρι να φτάσει η Αστυνομία που εν τω μεταξύ είχε κληθεί και έφτασε σε χρόνο ρεκόρ στο σημείο.

Οι δυο άγνωστες γυναίκες προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ρεθύμνου,όπου μετέβη και η μητέρα του 5χρονου αγοριού ενώ κλήθηκε και η δασκάλα του μικρού προκειμένου να καταθέσει.

Από τις καταθέσεις και την διερεύνηση των τοπικών αστυνομικών αρχών,προέκυψε ότι οι 2 άγνωστες γυναίκες όντως προσπάθησαν να πάρουν τον 5χρονο αλλά από λάθος.Μια γνωστή τους,όντως τις παρακάλεσε να πάνε στο σχολείο να πάρουν το δικό της παιδί λόγω δικού της κωλύματος.Ωστόσο οι δυο γυναίκες δεν γνώριζαν το παιδί .Πήγαν στο σχολείο,τα παιδιά είχαν ήδη σχολάσει και δεν βρήκαν κανένα στο σχολείο.Είδαν όμως στο διπλανό πάρκο ένα αγοράκι να παίζει και σκέφτηκαν πως είναι το παιδάκι της γνωστής τους,οπότε θεώρησαν χωρίς πολλά πολλά πως έπρεπε να το πάρουν μαζί τους.

Όπως αναφέρθηκε στα Ρ.Ν.από αστυνομική πηγή,επρόκειτο για μια παρεξήγηση που ύστερα από 4-5 ώρες λύθηκε με την έρευνα και την διακρίβωση των γεγονότων που έκαναν οι αστυνομικοί.

Το περιστατικό μοιάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό.Η οικογένεια του 5χρονου και κυρίως η μητέρα του είναι ακόμη σοκαρισμένη από αυτό που βίωσε και στην σκέψη ότι είδε μπροστά της άγνωστα άτομα να προσπαθούν να «απαγάγουν» το παιδί της.

rethnea.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση