HomePost ItΣυμπαράσταση από την Ένωση Περιφερειών στους σεισμόπληκτους της Κρήτης

Συμπαράσταση από την Ένωση Περιφερειών στους σεισμόπληκτους της Κρήτης

Mε πρωτοβουλία Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την αλληλεγγύη του και τη συμπαράστασή του προς τους πληγέντες Κρητικούς από τον σεισμό στο Αρκαλοχώρι εξέφρασε με δήλωσή του το ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της ΕΝΠΕ και Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας μετά από πρόταση του επικεφαλής της παράταξης «Η Κρήτη μπροστά», Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη, έθεσε υπ’ όψιν του σώματος σχετικό κείμενο, το οποίο υιοθετήθηκε κατά πλειοψηφία από τα μέλη του ΔΣ.  Σε αυτό οι εκπρόσωποι των Περιφερειών όλης της χώρας εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Κρήτης και δηλώνουν την ετοιμότητά τους να συνδράμουν όπου τους ζητηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΔΣ της ΕΝΠΕ έχει ως εξής:

«Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας εκφράζει την αλληλεγγύη της και τη συμπαράστασή της στους δοκιμαζόμενους Κρητικούς συμπολίτες μας μετά το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου.

Όλοι οι μηχανισμοί της ελληνικής Πολιτείας με προεξάρχουσα την Αυτοδιοίκηση έχουμε χρέος συνδρομής σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η άμεση παρέμβαση για την ανακούφιση των πληγέντων και την ταχεία αποκατάστασή τους είναι προτεραιότητα για όλους μας και η ΕΝΠΕ δηλώνει έτοιμη να παράσχει κάθε συνδρομή στο πλαίσιο της αλληλεγγύης μεταξύ των φορέων Αυτοδιοίκησης».

Διαφήμιση
Διαφήμιση