HomePost ItΣεμινάριο «Ισπανικά στον Τουρισμό-εξ αποστάσεως»

Σεμινάριο «Ισπανικά στον Τουρισμό-εξ αποστάσεως»

Ξεκινά στις 18 Δεκεμβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σεμινάριο «Ισπανικά στον Τουρισμό» διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, το οποίο απευθύνεται σε ξενοδοχοϋπαλλήλους και υπαλλήλους τουριστικών γραφείων, στα τμήματα κρατήσεων, υποδοχής και εστίασης, καθώς και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να εντάξει τα ισπανικά στις βασικές του δεξιότητες προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες του τουρισμού.

Το σεμινάριο υλοποιείται αποκλειστικά εξ αποστάσεως και με την ολοκλήρωσή του οι εκπαιδευόμενοι θα είναι σε θέση να συμμετέχουν σε γραπτό ή προφορικό διάλογο, να ανταπεξέλθουν σε ερωτήσεις και αιτήματα  ισπανόφωνων επισκεπτών ή συνεργατών και γενικά  να διαχειρίζεται καταστάσεις επιδεικνύοντας ένα ικανοποιητικό επίπεδο γνώσης της ισπανικής γλώσσας.

Ενότητες:

  • Βασικές γνώσεις γραφής, ανάγνωσης και γραμματικής
  • Χαιρετισμοί, κύριες εκφράσεις
  • σωστή διαχείριση του καθημερινού τυπικού και άτυπου λόγου
  • Πληροφορίες και περιγραφή ξενοδοχείων με τις υπηρεσίες που προσφέρουν
  • Κατανόηση προγραμμάτων και τουριστικών κειμένων
  • Διαχείριση επαγγελματικού λεξιλογίου σε ξενοδοχεία
  • Διαχείριση επαγγελματικού λεξιλογίου σε χώρους εστίασης

Διάρκεια σεμιναρίου: 30 διδακτικές ώρες, Δευτέρα και Τετάρτη από 18/10/21 έως 17/11/21 και ώρα 18:00-20:30.

Κόστος συμμετοχής: 140€*

*Παρέχονται ειδικές εκπτώσεις 10%: σε ανέργους, φοιτητές,  ομαδικές εγγραφές τριών ατόμων, επιχειρήσεις και σε προεξόφληση σεμιναρίου 2 εβδομάδες πριν την έναρξη.

Εισηγήτρια: Δέσποινα Καντικάκη, απόφοιτος Τμήματος Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Έχει εργαστεί σε φροντιστήρια της Αθήνας και του Ηρακλείου και έχει λάβει μέρος στο Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας ως εξετάστρια προφορικού λόγου της ισπανικής γλώσσας. Εργάστηκε ως Διδάσκουσα στη Σχολή Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης, αλλά και σε Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα, φορέας του οποίου υπήρξε η ‘’Αλληλεγγύη Κρήτης’’. Τα τελευταία δέκα χρόνια εργάζεται ως Διπλωματούχος Ξεναγός προσφέροντας υπηρεσίες σε πολυάριθμα γκρουπ της Ισπανίας και των λοιπών ισπανόφωνων χωρών.

Επικοινωνία: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ,  Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302730  φαξ 2810-227189, [email protected] από τις 08:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση