HomeHL-9«Καμπάνα» 2.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στο Ηράκλειο

«Καμπάνα» 2.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στο Ηράκλειο

Πρόστιμα για μη χρήση μάσκας αλλά και μη ανάρτηση πινακίδων σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό ατόμων σε χώρους καταστημάτων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Tσουχτερό πρόστιμο επιβλήθηκε σε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στο Ηράκλειο. Ειδικότερα του επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ καθώς κατά τον έλεγχο της αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι κάποιοι από τους αθλούμενους, δεν έφεραν μαζί τους πιστοποιητικό νόησης ή εμβολιασμού ή δεν είχαν κάνει το απαραίτητο rapid test.

Την ίδια ώρα οι έλεγχοι της ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο της τήρησης των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού, συνεχίζονται.

Στην Κρήτη έγιναν 2.276 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν πρόστιμα για μη χρήση μάσκας αλλά και μη ανάρτηση πινακίδων σε σχέση με τον μέγιστο αριθμό ατόμων σε χώρους καταστημάτων.

Πιο συγκεκριμένα, στα Χανιά βεβαιώθηκε μία παράβαση για μη χρήση μάσκας σε υπάλληλο μίνι μάρκετ, μία σε πελάτη μίνι μάρκετ, ενώ σε τρεις περιπτώσεις ( 2 μίνι μάρκετ και ένα κομμωτήριο), βεβαιώθηκαν πρόστιμα σε καταστήματα που δεν υπήρχε η απαραίτητη σήμανση για τον μέγιστο αριθμό ατόμων στο χώρο του καταστήματος.

Στο Ρέθυμνο βεβαιώθηκαν τρία πρόστιμα σε υπαλλήλους καταστημάτων που δε φορούσαν μάσκα ( σε καφετέρια και δύο παντοπωλεία) ενώ στο Λασίθι επιβλήθηκε πρόστιμο σε επιβάτη λεωφορείου που δεν φορούσε τη μάσκα του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση