HomeΕΛΛΑΔΑΗ Ιωάννα Παλιοσπύρου επικοινώνησε με τις κακοποιημένες αδερφές από τη Θεσσαλονίκη

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου επικοινώνησε με τις κακοποιημένες αδερφές από τη Θεσσαλονίκη

Αφού διηγήθηκε την προσωπική της ιστορία, διαπίστωσαν ότι και στις τρεις έχουν βλάψει το σώμα και την ψυχή τους - «Είπε ότι θα είναι στο πλευρό μας»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για ακόμη μία φορά επέδειξε το μεγαλείο ψυχής που διαθέτει η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία μόλις ενημερώθηκαν γι αυτά που βίωναν οι δύο αδερφές από τη Θεσσαλονίκη, που κακοποιούνταν σεξουαλικά από τη μητέρα και τον σύντροφό της, επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί τους για να τους δώσει κουράγιο και θάρρος για να συνεχίσουν τον αγώνα τους μετά τον Γολγοθά που βίωναν συστηματικά από την παιδική τους ηλικία.

Σε μία κίνηση συμπαράστασης προς τα νεαρά κορίτσια, η Ιωάννα εντόπισε και μίλησε με την 20χρονη και την 15χρονη αδερφή της: «Ένοιωσα πολύ συγκινημένη από αυτά που μας είπε και μας έκανε να νοιώσουμε τρομερή ανακούφιση με τα λόγια της», ανέφερε η 20χρονη μιλώντας στην εκπομπή Live News στο MEGA.

«Μας ανέφερε διάφορα πράγματα για το νοσοκομείο, για το πώς έζησε την εμπειρία της γενικότερα και εκεί που συνδεόμαστε με την Ιωάννα είναι ότι και στις τρεις μας έχουν κάνει κακό στο σώμα και την ψυχή μας, οπότε έχουμε μία σύνδεση με αυτή τη γυναίκα. Μας βοήθησε πάρα πολύ με αυτά που μας είπε. Μας ανακούφισε ψυχολογικά», συνέχισε η κοπέλα εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους η επικοινωνία αυτή τους έδωσε δύναμη να ανταπεξέλθουν μέσα στον δύσκολο αγώνα που δίνουν.

Μάλιστα, η Ιωάννα δεν παρέλειψε να επικοινωνήσει και με την ανήλικη αδερφή της: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την κ. Ιωάννα με το βιτριόλι. Έδειξε πολύ μεγάλη ευαισθησία και είπε ότι θα είναι στο πλευρό μας. Μας πήρε τηλέφωνο και μας είπε ότι στενοχωρήθηκε πάρα πολύ κι ότι θα είναι δίπλα μας και θα μας βοηθήσει», τόνισε η 15χρονη εκφράζοντας ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπό της.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση