HomePost It«Eυχαριστώ» στους γιατρούς του Βενιζέλειου

«Eυχαριστώ» στους γιατρούς του Βενιζέλειου

Τι αναφέρει πολίτης έπειτα απο μια προγραμματισμένη εγχείρηση εν μέσω πανδημίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Θα ήθελα να μοιραστώ με όλους τους συμπολίτες μου την εμπειρία που είχα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου προκειμένου να κάνω μια προγραμματισμένη εγχείρηση εν μέσω πανδημίας. Με την δημοσίευση μου αυτή, θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη τις καρδιάς μου όλους αυτούς που συνέβαλαν με την επιστημονική και όχι μόνο αρτιότητα τους για την υγεία μου.

Συγκεκριμένα, όλη την χειρουργική ομάδα του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου και ιδιαίτερα τον Δ/ντη και χειρουργό μου κο. Χριστοδουλάκη Μανούσο, τον κο Φλαμουράκη Ματθαίο, την κα Καλοειδή Ελένη και τον κο Στρέλε Ανδρέα. Καθώς και την αναισθησιολόγο, κα Μανωλαράκη Μαρία και την κα Κανάτση Δέσποινα. Δεν λησμονώ όμως και όλους τους γιατρούς ειδικευμένους και ειδικευόμενους της κλινικής, αυτά τα γεμάτα ευγένεια παιδιά που είναι το μέλλον αυτής της χώρας

Η διάρκεια παραμονής μου στην χειρουργική κλινική του νοσοκομείου ήταν ένα 24ωρο και  αυτές τις ώρες  είδα την προϊσταμένη, νοσηλευτές και νοσηλεύτριες, μεταφορείς ασθενών αλλά και καθαρίστριες να εργάζονται ακούραστα και αδιάκοπα με χαμόγελο και ευγένεια για να μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ασθενείς.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ ξανά σε όλο το προσωπικό της Χειρουργικής Κλινικής του Βενιζελείου. Μεγάλο μπράβο για τις προσπάθειες σας,  να σας έχει καλά ο Θεός όλους και τις οικογένειες σας γιατί το αξίζετε».

Μετά τιμής

Σπύρος Τσαγκατάκης

Συνταξιούχος Πυρ/κου Σώματος

Ηράκλειο 6/10/2021

 

 

ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ & ΞΩΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΓΑΡΙΠΑΣ

Διαφήμιση
Διαφήμιση