HomeHL-9Εξαπατούν πολίτες με πρόσχημα την ενίσχυση σεισμοπαθών

Εξαπατούν πολίτες με πρόσχημα την ενίσχυση σεισμοπαθών

Τι ανεφέρει ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το πρόσχημα της οικονομικής ενίσχυσης των σεισμόπληκτων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, επιτήδειοι εξαπατούν τους πολίτες. Οι καταγγελίες είναι πολλές και ο Δήμος ενημερώνει ότι όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν, να το πράξουν μόνο μέσω των ειδικών λογαριασμών που έχουν δημιουργηθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου

Από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας γίνεται γνωστό πως επιτήδειοι-κακόβουλοι, με το πρόσχημα οικονομικής ενίσχυσης του Δήμου και των σεισμόπληκτων της περιοχής μας, προσπαθούν να πείσουν πολίτες για την καταβολή χρηματικών ποσών μέσω ερανικών δωρεών οι οποίες σε κάθε περίπτωση – διευκρινίζουμε ότι – δεν αποτελούν πρωτοβουλία του Δήμου και έχουν ως σκοπό την εξαπάτηση/παραπλάνηση των πολιτών οι οποίοι επιθυμούν να δείξουν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στην πληγείσα περιοχή μας. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να μην ανταποκρίνονται στις εν λόγω πρακτικές, που μόνο στόχο έχουν την εξαπάτησή τους.

Γνωστοποιούμε τέλος, πως όποιοι συμπολίτες μας επιθυμούν να προβούν στην κατάθεση χρημάτων υπέρ των σεισμόπληκτων του Δήμου μας μπορούν να το κάνουν μέσω
του Ειδικού Λογαριασμού του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Τράπεζα: EUROBANK
Αρ. Λογ/σμού: 0026.0240.30.0201205013, IBAN: GR2602602400000300201205013) με την αιτιολογία /ένδειξη «Σεισμόπληκτοι Κρήτης».

Διαφήμιση
Διαφήμιση