HomeΕΛΛΑΔΑΓεωργιάδης για Μπογδάνο: Ορθή και επιβεβλημένη η διαγραφή του

Γεωργιάδης για Μπογδάνο: Ορθή και επιβεβλημένη η διαγραφή του

Πρέπει ο ίδιος να καταλάβει ότι έκανε λάθος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ορθή και επιβεβλημένη χαρακτήρισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης την απόφαση του πρωθυπουργού για τη διαγραφή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, με αφορμή τις αντικομμουνιστικές διατυπώσεις του στη Βουλή.

«Ο πρόεδρος της ΝΔ πήρε μία απόφαση σωστή. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι ο κ. Μπογδάνος -φίλος μου, τον συμπαθώ και πολύ, δεν θέλω να πω ψέματα για αυτό- έκανε ένα πολύ μεγάλο λάθος. Σε μία εβδομάδα που αυυτό που πρέπει να κυριαρχεί στην πολιτική ζωή είναι η αμυντική συμφωνία με τη Γαλλία και οι φρεγάτες, αποφάσισε ο κ. Μπογδάνος, για λόγους που δεν γνωρίζω, να αλλάξει την ατζέντα. Παρότι και εγώ τον είχα υποστηρίζει πριν από δύο εβδομάδες για να μπορέσει να να ξεπεράσει την κρίση που είχε δημιουργηθεί με τη λίστα με τα παιδιά. Όταν είμαστε πολιτικού φερόμαστε με υπευθυνότητα, καταλαβαίνουμε τη στιγμή, το χώρο και τον τρόπο, και ο φίλος μου ο Κωνσταντίνος -και το λέω έτσι γιατί τον συμπαθώ πραγματικά- τα παραβίασε» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Για το ενδεχόμενο διαγραφής του κ. Μπογδάνου από το κόμμα, είπε ότι ο ίδιος πρέπει να καταλάβει ότι έκανε λάθος και θα επιδείξει την ανάλογη συμπεριφορά. Ερωτηθείς αν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος πρέπει να επιστρέψει στην ΚΟ εφόσον ζητήσει συγγνώμη, ο Αδωνις Γεωργιάδης απάντησε: «Εγώ δεν είμαι πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και δεν μου αρέσει ούτε εγώ ούτε κανένας άλλος να υποδύεται τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας. Πρόεδρος της ΝΔ είναι ένας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν έχουμε άλλο».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση