HomeHL-9Kατήγγειλαν για ξυλοδαρμό τους συντρόφους τους

Kατήγγειλαν για ξυλοδαρμό τους συντρόφους τους

"Θερμά" επεισόδια μεταξύ συντρόφων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δυο πανομοιότυπα περιστατικά ξυλοδαρμού σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα λίγων ωρών στο Ηράκλειο από άνδρες που φέρονται να ξυλοκόπησαν τις συντρόφους τους.

Η πρώτη περίπτωση αφορά σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ένα πρώην ζευγάρι Ελλήνων που είχαν μεταβεί σε ξενοδοχείο στο Γάζι την Κυριακή.

Εκεί ο 49χρονος άνδρας όπως κατήγγειλε μία μέρα μετά, η 42χρονη, πρώην σύντροφος του 49χρονου, τη χτύπησε με το χέρι και την απείλησε.

Ο άνδρας συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης. Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως το ζευγάρι δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί την αστυνομία!

Κι άλλο περιστατικό με ζευγάρι Βέλγων

Η δεύτερη περίπτωση, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, αφορούσε σε περιστατικό που έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο της Αγίας Πελαγίας, στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης, με πρωταγωνιστές ένα ζευγάρι Βέλγων που βρίσκεται στο νησί για διακοπές.

Όπως κατήγγειλε το πρωί της Τρίτης η 21χρονη σύντροφος, ο 24χρονος σύντροφος της, τη χτύπησε με τα χέρια.

Κα σε αυτή την περίπτωση ο νεαρός άνδρας  συνελήφθη.

Την πλησίασε παρά τη δικαστική απόφαση και τον κατήγγειλε

Τα… «θερμά» επεισόδια όμως μεταξύ συντρόφων δεν σταματούν εδώ καθώς σύμφωνα με το cretapost, άλλο ένα ζευγάρι χρειάστηκε τη συνδρομή της αστυνομίας.

Ειδικότερα, μια 51χρονη γυναίκα κατήγγειλε τον πρώην 53χρονο σύντροφο της, ότι την πλησίασε στα 100 μέτρα, παρά τη δικαστική απόφαση που ανέφερε ότι αυτό απαγορευόταν .

Διαφήμιση
Διαφήμιση