HomeHL-9Φωνή απόγνωσης από κατοίκους στο Ηράκλειο που έχουν μείνει χωρίς νερό

Φωνή απόγνωσης από κατοίκους στο Ηράκλειο που έχουν μείνει χωρίς νερό

Στην περιοχή των Μεσαμπελιών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φωνή απόγνωσης από κατοίκους της περιοχής των Μεσαμπελιών στο Ηράκλειο οι οποίοι αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα υδροδότησης για περισσότερες από 40 ημέρες και όπως δηλώνουν στο cretapost, αναγκάζονται να γεμίζουν με δικά τους έξοδα τις δεξαμενές και τα ντεπόζιτα ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητα τους!

Όπως υπογραμμίζουν, όλα ξεκίνησαν όταν ξεκίνησαν να τοποθετούνται αγωγοί αποχέτευσης στην περιοχή τους την ώρα που η απάντηση από πλευράς ΔΕΥΑΗ δεν τους καλύπτει, καθώς το νερό παραμένει…άφαντο!

Οι ιδιοκτήτες και ένοικοι πολυκατοικίας επί της Οδού Διονύσου, στις Μεσαμπελιές, απευθύνουν έκκληση να δρομολογηθεί αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα, καθώς όπως τονίζουν δεν γίνεται μικρά παιδιά αλλά και μεγάλοι να αναζητούν τα βασικά, μαγείρεμα αλλά και προσωπική καθαριότητα, σε συγγενείς και φίλους.

Τι αναφέρουν:

«Πού χάθηκε το νερό; Τηλέφωνα στα τηλέφωνα για να μάθουμε πότε επιτέλους θα λυθεί το ζήτημα της υδροδότησης στην περιοχή των Μεσαμπελιών.

Διαμένουμε στην οδό Διονύσου στις Μεσαμπελίες. Εδώ και κοντά δύο μήνες από τη στιγμή που ξεκίνησαν να τοποθετούν αγωγούς αποχέτευσης έχουμε θέμα με την υδροδότησή μας. Έχουμε μείνει περισσότερες από 40 ημέρες χωρίς να έχουμε νερό και να αναγκαζόμαστε να γεμίζουμε δεξαμενές και ντεπόζιτα για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε με προσωπικό μας κόστος αφού ο Δήμος ελάχιστες φορές έφερε βυτία για να καλύψει τις ανάγκες των κατοίκων.

Η ενημέρωση από τη ΔΕΥΑΗ άλλοτε είναι ότι η ζημιά είναι μεγάλη και θα κάνουν ότι μπορούν για να την αποκαταστήσουν, άλλοτε η ενημέρωση είναι ότι μέχρι το απόγευμα θα έχει έρθει το νερό -μένοντας έπειτα ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο χωρίς σταγόνα νερό και με το να μην μπορούμε να επικοινωνήσουμε με κανένα αρμόδιο- και το αποκορύφωμα των όλων το νερό έχει έρθει αλλά με μειωμένη πίεση… όταν το νερό είναι άφαντο.

Βρισκόμαστε σε απόγνωση καθώς πλέον είναι αδύνατον να πληρώνουμε νερό για να μπορέσουμε να καλύψουμε βασικές ανάγκες, ενώ όμως εξακολουθούμε να πληρώνουμε λογαριασμούς της ύδρευσης.

Θα πρέπει άμεσα να επιλυθεί το πρόβλημα, είναι θέμα όχι μόνο επιβίωσης αλλά και δημόσιας υγείας.

Θα πρέπει άμεσα ο Δήμος να αναλάβει τις υποχρεώσεις τους όχι με ψευδείς υποσχέσεις αλλά με άμεση επίλυση του προβλήματος«.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση