HomeHL-9Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός- Σεισμός: Έρχεται νέα ανθρωπιστική βοήθεια

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός- Σεισμός: Έρχεται νέα ανθρωπιστική βοήθεια

Για την ανακούφιση των πληγέντων σεισμόπληκτων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός από την πρώτη στιγμή της κρίσης που προκάλεσε ο μεγάλος σεισμός σε πολλές περιοχές της Κρήτης βρίσκεται δίπλα στους σεισμόπληκτους, προσφέροντας παντός είδους υποστήριξη και συνεχείς αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας προς ανακούφιση των πληγέντων.

Την Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2021, ο Προέδρος του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, αναγνωρίζοντας τις τεράστιες ανάγκες που έχουν προκύψει σε διάφορα σημεία της Κρήτης, θα μεταβεί και πάλι στο νησί μαζί με μεγάλη ποσότητα ανθρωπιστικής βοήθειας, η οποία θα διατεθεί άμεσα στις περιοχές που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ε.Ε.Σ προχώρησε στο άνοιγμα λογαριασμού τραπέζης προς ανακούφιση των πληγέντων σεισμόπληκτων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας & Περιοχής Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Συγκεκριμένα, προχωρά στο άνοιγμα λογαριασμού τραπέζης προς ενίσχυση των σεισμόπληκτων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας & Περιοχής Δήμου Μινώα Πεδιάδας, με στόχο να συγκεντρωθεί όσο το δυνατό μεγαλύτερο ποσό. Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά παρακαλούνται να καταθέτουν τις δωρεές τους στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Τράπεζα: EUROBANK

Δικαιούχος: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Αρ. Λογ/σμού: 0026.0240.30.0201205013

IBAN: GR2602602400000300201205013

Όλες οι καταθέσεις θα πρέπει να φέρουν την ένδειξη «Σεισμόπληκτοι Κρήτης». Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 210 36 09 825 ή να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού www.redcross.gr.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση