HomeHL-9Στον Ανακριτή οι πρωταγωνιστές του αιματηρού επεισοδίου στο πάρκο Θεοτοκόπουλου

Στον Ανακριτή οι πρωταγωνιστές του αιματηρού επεισοδίου στο πάρκο Θεοτοκόπουλου

Στο κέντρο του Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ενώπιον του Ανακριτή οδηγούνται σήμερα οι πρωταγωνιστές του αιματηρού επεισοδίου που σημειώθηκε στο πάρκο Θεοτοκόπουλου, την περασμένη Πέμπτη.

Την Παρασκευή οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα ο οποίος τους απήγγειλε κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, για ληστεία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία κ.α.

Nα υπενθυμίσουμε ότι η άγρια συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ 9 Πακιστανών (αρχικά είχε γίνει λόγος για 8), στις 10 το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, στο πάρκο του Θεοτοκόπουλου, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, δύο ομάδες Πακιστανών συνεπλάκησαν μεταξύ τους και έγιναν 9 συλλήψεις για αδικήματα περί όπλων και κλοπής ενώ τρία άτομα τελικά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, απ΄ όπου αποχώρησαν λίγο αργότερα.

Οι δράστες της επίθεσης είναι οι 6 που «έστειλαν» στο νοσοκομείο  τους 3 και είναι εκείνοι που σήμερα απολογούνται. (Οι 9 συλλήψεις έγιναν στο πλαίσιο των μηνύσεων και από τις δύο πλευρές).

Αίσθηση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι το αιματηρό περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια πολιτών που είτε έκαναν τη βόλτα τους είτε έπιναν το ποτό τους, σε ένα πολυσύχναστο σημείο του Ηρακλείου, την ώρα που οι 6 Πακιστανοί, κρατούσαν κατά τις πληροφορίες, μαχαίρια και ρόπαλα. Οι κατηγορούμενοι πάντως φαίνεται πως είχαν «πλούσιο» ιστορικό με ληστείες σε βάρος ομοεθνών τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση