HomeΣΠΟΡΔευτεραθλητής Ελλάδος ο ΚΟΗ στις Κορασίδες Α’

Δευτεραθλητής Ελλάδος ο ΚΟΗ στις Κορασίδες Α’

Το Δ.Σ του ΚΟΗ συγχαίρει τις προπονήτριες Λέλα Μαμιαούρι και Πέλα Λιαδάκη καθώς και τις αθλήτριές του για τις νέες μεγάλες διακρίσεις που έφεραν στον Όμιλο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρωταγωνιστής ο Κολυμβητικός Όμιλος Ηρακλείου και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Α’ που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα στις 1-3 Οκτωβρίου.

rouvaki

Παίρνοντας τη σκυτάλη απο τις μικρότερες συναθλήτριές τους και Πρωταθλήτριες Ελλάδος Κορασίδες Β’, οι αθλήτριες του ΚΟΗ έκαναν εξαιρετική εμφάνιση και στα 4 αγωνίσματα του αγωνιστικού προγράμματος κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στο Ομαδικό, το χάλκινο στο Κόμπο, την 4η θέση στο Ντουέτο, και την 4η ,11η και 18η θέση στο Σόλο, επιτυχίες που τους έδωσαν παράλληλα και την 2η θέση στη γενική βαθμολογία μεταξύ των 17 ομάδων του Πρωταθλήματος!

team2

med_cer_combo

Αναλυτικά:

Αργυρό μετάλλιο στο Ελεύθερο Ομαδικό με 69.3452 βαθμούς και τις αθλήτριες Μαρίνα Βαγκέ, Ευαγγελία Βαρδιάμπαση, Άρτεμη Κουτράκη, Λουλουδένια-Μαρία Λαμπάκη, Ελένη Ρουβάκη, Μελίνα Σκευάκη, Ελένη Φουντουλάκη, ειρήνη-Μαρία Χαριστάκη και Λεωνιδία Μασκίνη.

Με τις ίδιες αθλήτριες ο ΚΟΗ κατέκτησε και το χάλκινο μετάλλιο στο Κόμπο με 71.800 βαθμούς.

Στο αγώνισμα του Ντουέτο η Μαρίνα Βαγκέ με την Ελένη Ρουβάκη και τη Μελίνα Σκευάκη ως αναπληρωματική κατέκτησε την 4η θέση με 71.4404 βαθμούς.

Τέλος στο Σόλο, η Μαρίνα Βαγκέ κατατάχτηκε 4η με 73.5250 βαθμούς, η Ελένη Ρουβάκη 11η με 69.5891 βαθμούς και η Μελίνα Σκευάκη 18η με 67.3241 βαθμούς.

duet

vage

Οι αθλήτριες του ΚΟΗ
Απονομή στο Ομαδικό
Απονομή στο Combo
Με τα αργυρά μετάλλια του Ομαδικού
Μαρίνα Βαγκέ
Ελένη Ρουβάκη
Ντουέτο
Μελίνα Σκευάκη
Η ομάδα των Κορασίδων Α’

team3

Οι αθλήτριες του ΚΟΗ

Το Δ.Σ του ΚΟΗ συγχαίρει τις προπονήτριες Λέλα Μαμιαούρι και Πέλα Λιαδάκη καθώς και τις αθλήτριές του για τις νέες μεγάλες διακρίσεις που έφεραν στον Όμιλο. Ε

Διαφήμιση
Διαφήμιση