HomeHL-SportsΝίκος Νιόπλιας: «Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και μας κέρδισε δίκαια»

Νίκος Νιόπλιας: «Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και μας κέρδισε δίκαια»

Για δίκαιη νίκη του ΠΑΟΚ έκανε λόγο ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Νιόπλιας μιλώντας μετά το 1-3 στο «Γεντί Κουλέ».

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής του ΟΦΗ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής:

Για την εικόνα του αγώνα: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι είχε τέσσερα γκολ ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και μας κέρδισε δίκαια. Είχαμε και εμείς τις στιγμές μας, ήμασταν ανταγωνιστικοί.

Ο ΠΑΟΚ είναι έμπειρη ομάδα διαχειρίστηκε καλύτερα το παιχνίδι, ειδικά μετά το δεύτερο γκολ του. Είναι ανώτερος και πρέπει να τους συγχαρώ. Έχουν υψηλό επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ κοιτάει μόνο το πρωτάθλημα και τίποτα άλλο και είναι μια πολύ καλή ομάδα.

Αν ήμασταν κοντά στο σκορ και όσο ήταν το σκορ 1-0 ελπίζαμε. Μετά το 2-0 ο ΠΑΟΚ είναι έμπειρη ομάδα το διαχειρίστηκε καλά. Κάνει πρωταθλητισμό και αυτό φαίνεται. Εγώ θέλω να πω ένα μπράβο στους παίκτες μου.

Το τελευταίο εικοσαήμερο είχαμε προβλήματα, δεν είχαμε καλά καλά επιθετικούς να χρησιμοποιήσουμε. Γύρισε ο Ναμπί που δεν έπαιξε ούτε καν σε φιλικό και πήρε χρόνο συμμετοχής σήμερα μετά από ακριβώς έναν χρόνο.

Εμείς συνεχίζουμε και περιμένουμε όλους τους παίκτες να γυρίσουν για να είμαστε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για τις επιλογές του και τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει: «Εμείς κοιτάζουμε να δούμε ποιοι παίκτες είναι πιο ενεργοί. Ο Ουές παίζει στα περισσότερα παιχνίδια. Το πρόβλημά μας δεν είναι το ποιος θα παίξει και το που.

Ο Ντε Γκούζμαν και ο Νέιρα είναι παίκτες βαρόμετρα για εμάς. Παίζουν συνεχόμενα και δεν έχουμε άλλες επιλογές λόγω των τραυματισμών. Έχουμε υλικό για να πάμε καλύτερα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση