HomeΚΟΣΜΟΣΤζόνσον: «Όχι» στη μη ελεγχόμενη μετανάστευση για να αυξήσουμε τους οδηγούς βυτιοφόρων

Τζόνσον: «Όχι» στη μη ελεγχόμενη μετανάστευση για να αυξήσουμε τους οδηγούς βυτιοφόρων

Ο Βρετανός πρωθυπουργός δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ελλείψεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε σήμερα ότι η οποιαδήποτε δυσκολία που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί για την πλήρωση των οχημάτων τους με βενζίνη, οφείλεται στη ζήτηση και απέκλεισε τη στήριξη στη μετανάστευση για την αύξηση του αριθμού των οδηγών βυτιοφόρων, στη διανομή των καυσίμων.

Στην έναρξη της διάσκεψης του κυβερνώντος Συντηρητικού Κόμματος, ο Τζόνσον δέχθηκε ξανά πιέσεις σχετικά με τους χειρισμούς του στη διαχείριση της κρίσης των καυσίμων, αλλά και των αυξανόμενων τιμών στα τρόφιμα ενόψει της περιόδου των Χριστουγέννων.

«Ο τρόπος για να βαδίσει μπροστά η χώρα μας, δεν είναι να χρησιμοποιήσει τη μη ελεγχόμενη μετανάστευση και να επιτρέψει μεγάλους αριθμούς ανθρώπων να κάνουν τη δουλειά» δήλωσε στην εκπομπή του Άντριου Μαρ στο BBC.

«Έτσι, αυτό που δεν θα πράξω είναι να επιστρέψω στο παλιό αποτυχημένο μοντέλο των χαμηλών μισθών και των χαμηλών επαγγελματικών προσόντων που υποστηρίζεται από τη ελεγχόμενη μετανάστευση» πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο Τζόνσον δεν απέκλεισε, πάντως, το ενδεχόμενο ελλείψεων ενόψει της εορταστικής περιόδου, ωστόσο ξεκαθάρισε πως «η κατάσταση θα είναι καλύτερη από πέρσι».

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση