HomeΚΡΗΤΗΜεγάλη ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους

Μεγάλη ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμόπληκτους

Από το δήμο Αγίου Νικολάου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στον Δήμο Μινώα Πεδιάδας, προκειμένου να συνδράμει τους κατοίκους που τα σπίτια τους έχουν υποστεί μερική ή ολική καταστροφή, προχώρησε ο Δήμος Αγίου Νικολάου.

Συγκεκριμένα, μετά από συνεννόηση με το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κρήτης, ο Δήμος Αγίου Νικολάου, με συντονιστή τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Θωμά Χαριτάκη και την συνδρομή ξενοδοχείων της ευρύτερης περιοχής που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του, απέστειλε μεγάλη ποσότητα  κρεβατιών, στρωμάτων,σεντονιών,πετσετών, μαξιλαριών καθώς και ειδών καθαριότητας στο Αρκαλοχώρι,σε αποστολή που οργανώθηκε την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021.

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών κ. Θωμάς Χαριτάκης, σε δήλωση του, ευχαριστώντας τους υπευθύνους των ξενοδοχείων Blue Palace, Domes of Elounda, Elounda Beach, Elounda Bay, δήλωσε ότι διαχρονικά οι άνθρωποι του τουρισμού ανταποκρίνονται και συνδράμουν τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Δήμος Αγίου Νικολάου για το κοινό καλό.

Μάλιστα όπως έκανε γνωστό, τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τον υφιστάμενο προγραμματισμό, θα υπάρξει αποστολή επιπλέον ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμόπληκτους μετά την εκδήλωση έμπρακτου ενδιαφέροντος και άλλων ξενοδοχείων του Αγίου Νικολάου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση