HomeHL-LifestyleΝαταλία Γερμανού: Η κρίση πανικού πριν από τον γάμο με τον Πέτρο Ίμβριο

Ναταλία Γερμανού: Η κρίση πανικού πριν από τον γάμο με τον Πέτρο Ίμβριο

Τι ανέφερε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις δηλώσεις του Πέτρου Ίμβριου για τον γάμο του με τη Ναταλία Γερμανού, σχολίασε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της “Καλύτερα δε γίνεται”.

“Η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να έρθει τελευταία στιγμή στον γάμο μας γιατί είχε τις φοβίες της” είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Πέτρος Ίμβριος στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”

“Τα είπε πολύ σωστά. Το μυστήριο δεν ήταν του γάμου, το μυστήριο ήταν που πήγα” είπε, με χιούμορ η παρουσιάστρια.

“Θυμάμαι ένα απίστευτο περιστατικό από εκείνη την ημέρα γιατί με είχε πιάσει κρίση πανικού. Κανονική, αυτή που λες δεν αναπνέω καλά. Ήμουν πολύ ευτυχισμένη αλλά εκείνες τις μέρες πάθαινα πολλούς πανικούς” ανέφερε.

Τι είπε η Ναταλία Γερμανού για την κουμπάρα της Άννα Βίσση

“Ντρεπόμουν την κουμπάρα μου (Άννα Βίσση) που είχε έρθει από τη Θεσσαλονίκη που τραγουδούσε τότε και κάποια στιγμή με κοίταξε και μου είπε, “κακομοίρα μου, έχω κάνει ταξίδι, είμαι με 2 ώρες ύπνο, βάλε το παπούτσι, βάλε το νυφικό, μπες στο αμάξι να φύγουμε να πάμε στη ρημαδοεκκλησία, να ρημαδοπαντρευτείς, να πέσω για ύπνο, να ξεκουραστώ γιατί τραγουδάω το βράδυ”.

Κάτι τέτοιο είχε γίνει. Ντράπηκα την Άννα πιο πολύ”, είπε η Ναταλία Γερμανού.

Όταν ρωτήθηκε για το νυφικό που φορούσε, απάντησε: “Το νυφικό το είχα νοικιάσει από ένα μαγαζί στη Γλυφάδα και το επέστρεψα μετά από δύο ημέρες. Τα παπούτσια ήταν κάτι παπουτσάκια άσπρα”

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση