HomeHL-9Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου ο Στρατής Μαγκουσακης

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΝΟΔΕ Ηρακλείου ο Στρατής Μαγκουσακης

Κάλεσμα για συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

την υποψηφιότητα του για την προεδρία της ΝΟΔΕ (ΔΕΕΠ) Ηρακλείου ανακοίνωσε επίσημα ο Στρατής Μαγκουσακης

Ο Στράτος Μαγκουσάκης είναι ένα καταξιωμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Τομεάρχης Τουρισμού του κόμματος στο Ηράκλειο και πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Κρήτης.

Στη δήλωσή του ο κ. Μαγκουσάκης αναφέρει συγκεκριμένα:

«Με αίσθημα ευθύνης καταθέτω σήμερα την υποψηφιότητα μου για τη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου της Νέας Δημοκρατίας. Στόχος μου είναι να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις την Νέα Δημοκρατία και να προσφέρω στην Μεγάλη Παράταξη μας.

Μία Παράταξη με ιστορία, που έρχεται από πολύ μακριά και με την άξια ηγεσία του προέδρου μας και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκης ο οποίος εγγυάται ένα σπουδαίο μέλλον για την πατρίδα μας. Μια παράταξη με Αρχές και Αξίες, αμετάβλητες στο χρόνο. Που πάντα έχει στον πυρήνα της ιδεολογίας της τον Άνθρωπο, τις ανάγκες και τα προβλήματά του.

Συνομιλώ με την κοινωνία, προέρχομαι από την κοινωνία, είμαι ενεργό μέλος της ΝΔ και γνωρίζω άριστα τα πρόβλημα της παράταξης μας στο Νόμο. Σας υπόσχομαι ότι το κόμμα μας, θα είναι πάντα δίπλα στα στελέχη του, ανοιχτό σε όλους, χωρίς αποκλεισμούς. Προσωπικά θα είμαι πάντα δίπλα σας. Δίπλα στην καθεμιά και στον κάθε ένα από εσάς. Για να ακούσουμε τις εποικοδομητικές προτάσεις και τους προβληματισμούς σας. Τα προβλήματα και τις ανάγκες του κόμματος μας και της κοινωνίας.

Θα δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι τις νέες μάχες που έχουμε μπροστά μας. Για το καλό του Ηρακλείου, της Κρήτης και της Πατρίδας μας. Σας προσκαλώ να συμμετέχουμε στις εσωκομματικές εκλογές της 24ης Οκτωβρίου.

Γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι οι άνθρωποί της».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ για τις εσωκομματικές διαδικασίες της Νέας Δημοκρατίας η υποψηφιότητα του 42χρονου Στράτου Μαγκουσάκη έχει ήδη αποκτήσει δυναμική μεταξύ των φίλων του κόμματος, όχι μόνο γιατί ο ίδιος είναι ένα νέο ηλικιακά πρόσωπο, ήδη καταξιωμένο στην κοινωνία του Ηρακλείου, αλλά και γιατί υποστηρίζετε από διακεκριμένα στελέχη του κόμματος και της νεολαίας αλλά και καταξιωμένα ενεργά μέλη της τοπικής κοινωνίας. Ενδεικτικά αναφέρουμε μεταξύ άλλων τους Μανώλη Παπακαλιάτη διακεκριμένο τουριστικό πράκτορα, Θεανώ Βρέντζου πολιτευτής του κόμματος και πρώην Αντιπεριφερειάρχης, ο πρώην βουλευτής Κώστας Μπαντουβάς, ο γιατρός, πρωην Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλογου Ηρακλειου και πολιτευτής της ΝΔ Γρηγόρης Πασπάτης, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Μαρίνος Παττακός, ο Αντιδημαρχος Χερσονησου Γιωργος Μπαγουρακης , η επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης Ηρακλείου Ειρήνη Βολιτάκη, ο Γιώργος Φασουλάκης Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου μας, η Μαρία Αντωνακάκη πρόεδρος του Συνδέσμου Επισιτιστικών καταστημάτων, ο Νίκος Τζώρτζογλου πρόεδρος της ΕΠΣΗ και Πολιτευτης της ΝΔ, ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμενος Ηρακλειου ( ΟΛΗ ) Ιωάννης Βαρδαβάς, ο γνωστός δικηγόρος και πολιτευτής της ΝΔ Αντώνης Γρηγοράκης, ο Περιφερειακος συμβουλος, πολιτευτής Γιώργος Ματαλλιωτάκης, ο γιατρός Γιώργος Λυρώνης πρώην υποδιοικητής ΔΥΠΕ και πρώην αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου. Όπως έχουμε πληροφορηθεί η υποψηφιότητα του Στράτου Μαγκουσάκη υποστηρίζεται από δυναμικά στελέχη της Νεολαίας του κόμματος οπως ο Κωνσταντινος Κεφαλογιανης και Μανια Οικονομάκη καθώς και στελέχη των Συλλόγων Εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ και στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση