HomeHL-9Θλίψη για την απώλεια του Μιχαήλ Αλεξανδράκη

Θλίψη για την απώλεια του Μιχαήλ Αλεξανδράκη

Hταν ένας σπουδαίος επιστήμονας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του Ομότιμου Καθηγητή Αιματολογίας της Ιατρικής Σχολής και γιατρού της Αιματολογικής κλινικής του ΠΑΓΝΗ, Μιχαήλ Αλεξανδράκη.

Η ανακοίνωση του Διοικητή του ΠΑΓΝΗ

Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του Μιχαήλ Αλεξανδράκη, Ομότιμου Καθηγητή Αιματολογίας της Ιατρικής Σχολής και γιατρού της Αιματολογικής κλινικής του Νοσοκομείου μας για πολλά χρόνια.

Ο Μιχαήλ Αλεξανδράκης ήταν ένας σπουδαίος επιστήμονας, αφοσιωμένος δάσκαλος και πρόσφερε στους ασθενείς του και στην Κρήτη με την ευσυνειδησία και την άρτια κατάρτιση του. Ευγενής και φιλότιμος, συνετέλεσε στην ανάδειξη του σημαντικού έργου της Αιματολογικής Κλινικής της οποίας αποτελούσε μέχρι το 2015 αναπόσπαστο μέλος.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου μας εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στην οικογένεια του
Με εκτίμηση,

 

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού – Βουλευτή Ηρακλείου,

Η είδηση της απώλειας του Μιχάλη Αλεξανδράκη προκάλεσε σε ολόκληρη την κοινωνία του Ηρακλείου βαθιά θλίψη και συγκίνηση.

Ο Μιχάλης Αλεξανδράκης, ήταν ένας διακεκριμένος επιστήμονας, αφοσιωμένος στην εκπαίδευση, που πρόσφερε με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης, μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις και την εμπειρία του στους φοιτητές του.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένειά του.

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ

Η ΝΟΔΕ Ηρακλείου συμμετέχει ολόψυχα στο βαρύ πένθος για την απώλεια του διακεκριμένου ιατρού και πανεπιστημιακού δασκάλου Μιχαήλ Αλεξανδράκη, που έφυγε από τη ζωή αφήνοντας πίσω του ένα δυσαναπλήρωτο κενό, αλλά και ένα αξιολογότατο έργο.

Ο Μιχαήλ Αλεξανδράκης διακρινόταν για τον ανθρωπισμό του και αφιέρωσε όλες του τις δυνάμεις στην εξυπηρέτηση των συνανθρώπων του, παρέχοντας τους ανεκτίμητες ιατρικές υπηρεσίες.

Ως πανεπιστημιακός δάσκαλος διέπρεψε στην επιστήμη του και αξιώθηκε να την υπηρετήσει ως Ομότιμος Καθηγητής  Αιματολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης, διαχέοντας τις πολύτιμες γνώσεις του στους φοιτητές του, διδάσκοντας παράλληλα ήθος και διάθεση προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο.

Η μνήμη του θα διατηρείται πάντα ζωντανή, ενώ το έργο και η προσωπικότητα θα προβάλλονται πάντα ως πρότυπο ευσυνειδησίας και ανιδιοτελούς κοινωνικής προσφοράς.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση