HomeHL-9Σεισμός Αρκαλοχώρι: Η γιαγιά που χαμογελάει έξω από τη σκηνή και πλέκει με το βελονάκι της

Σεισμός Αρκαλοχώρι: Η γιαγιά που χαμογελάει έξω από τη σκηνή και πλέκει με το βελονάκι της

Το βράδυ κοιμήθηκε πάνω σε μια κουβέρτα...

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στον συνάνθρωπο που υποφέρει και δοκιμάζεται είναι στραμμένα τις τελευταίες ημέρες, τα βλέμματα όλων. Στον συνάνθρωπο που από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε άστεγος, μέσα σε μία σκηνή, περιμένοντας από τους εθελοντές και όσους εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την παροχή βοήθειας τις κρίσιμες αυτές ώρες.

giagiai-belonaki-2

Συγκινητικές είναι οι φωτογραφίες των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας που υπομονετικά περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τα σπίτια τους και τη ζωή τους από δω και πέρα.

gagia-fobos

Το cretapost αποτυπώνει στα πρόσωπα τους τον φόβο, αποτυπώνει όμως και το χαμόγελο, ακόμα και μέσα σε τόσο δύσκολες συνθήκες.

giagia-belonaki-arkaloxwri

Χαρακτηριστική η εικόνας μιας γιαγιάς που βρίσκεται έξω από τη σκηνή της, στο Εκθεσιακό κέντρο Αρκαλοχωρίου και παρ’ όλα αυτά βρίσκει το κουράγιο να χαμογελάει κάτω από τη μάσκα της, πλέκοντας με το βελονάκι της.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα που το βράδυ κοιμήθηκε πάνω σε μια κουβέρτα (δεδομένου ότι τα ράντζα έφτασαν σήμερα), παρ’ όλα αυτά στο πρόσωπο της σχηματίζεται αυτή η καμπύλη της αισιοδοξίας, ακόμα κι αν όλοι γνωρίζουν ότι όλα θα είναι δύσκολα από δω και μπρος.

giagia-belonaki

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση