HomeΕΛΛΑΔΑΜάριος Παπαγεωργίου: Στον Άρειο Πάγο η μητέρα του για τη στασιμότητα στις έρευνες

Μάριος Παπαγεωργίου: Στον Άρειο Πάγο η μητέρα του για τη στασιμότητα στις έρευνες

Στην υπόθεση της απαγωγής και της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την εκκίνηση της ανάκρισης που έχει «κολλήσει» εδώ και 14 μήνες και αφορά τους εννέα νέους κατηγορούμενους στην υπόθεση της απαγωγής και της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου ζητά με σχετικό αίτημα που υπέβαλε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου η μητέρα του.

«Έχουν περάσει δεκατέσσερις μήνες από την ημέρα που έγινε η ανάκριση και έχει λιμνάσει η υπόθεση. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθα να βρω το δίκιο μου στον εισαγγελέα» δήλωσε η κυρία Βαρβάρα Θεοδωράκη.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της, Νίκος Ρουσόπουλος, επισήμανε ότι η κυρία Θεοδωράκη βρίσκεται σε κακή κατάσταση καθώς περίμενε ότι θα υπάρχουν εξελίξεις και αντίθετα η υπόθεση λιμνάζει.

«Μετά το 2019 που εκδόθηκε η πρωτοποριακή απόφαση του Εφετείου Αθηνών,που ουσιαστικά παρέπεμψε άλλα εννέα άτομα για άμεση συνέργεια στην ανθρωποκτονία του Μάριου, ασκήθηκε δίωξη εντός μίας ημέρας.

Όμως, σχεδόν 14 μήνες η υπόθεση λιμνάζει στα ανακριτικά γραφεία, με αποτέλεσμα αυτό το momentum που υπήρχε εκείνη τη στιγμή, που μπορούσε κάποιος από αυτός να σπάσει και να μιλήσει γιατί το ζητούμενο είναι η απόδοση δικαιοσύνης και να βρεθεί ό,τι βρεθεί από το Μάριο, δυστυχώς χάθηκε και τώρα τα άτομα αυτά βολτάρουν ελεύθερα και νιώθουν μια ατιμωρησία» .

real.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση