HomeΚΡΗΤΗΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Αργυροχρυσοχοΐας

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ Αργυροχρυσοχοΐας

Από τις τεχνικές σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εργαστήριο Αργυροχρυσοχοΐας, Εισαγωγή στην Κατεργασία Πολύτιμων και Ημιπολύτιμων Μετάλλων για αρχάριους. Έναρξη: 06/10/21
Ειδικό σεμινάριο για όσους θέλουν ν΄ αναπτύξουν βασικές γνώσεις αργυροχρυσοχοΐας καθώς και επεξεργασίας πολύτιμων και ημιπολύτιμων μετάλλων διοργανώνει το ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ερασιτέχνες που θέλουν να δημιουργήσουν τα δικά τους χειροποίητα κοσμήματα αλλά και σε επαγγελματίες του χώρου της αργυροχρυσοχοΐας.

Ενότητες Σεμιναρίου:

• κατασκευή κοσμημάτων με την τεχνική της σέγας
• κατασκευή σκουλαρικιού με περόνη
• κατασκευή σταυρού
• κατασκευή κοσμημάτων με την τεχνική της συγκόλλησης με φλόγιστρο
• κατασκευή γάμπας δαχτυλιδιού
• κατασκευή διάτρητων κοσμημάτων με σέγα
• κατασκευή καστονιού

Το κόστος του προγράμματος είναι 180€ ανά συμμετοχή*.

Για την υλοποίηση του σεμιναρίου είναι απαραίτητη η προμήθεια εξοπλισμού (εργαλεία και υλικά κόστους 170€)
*Με την απόκτηση της κάρτας “katartisi plus” έχετε ετήσια απεριόριστη πρόσβαση στα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. Μάθετε περισσότερα στο www.katartisi.gr.

Χρόνος Διεξαγωγής : το σεμινάριο θα διαρκέσει 24 διδακτικές ώρες

Ημέρες Διεξαγωγής: Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από 06/10 έως 25/10 και ώρες 18.00μμ – 21.15μμ

Εισηγήτρια: Η Σοφία Βασιλάκη έχει πολυετή εμπειρία στον τομέα της αργυροχρυσοχοΐας και διδάσκει δέκα χρόνια την τέχνη κατασκευής κοσμημάτων. Έχει εργαστεί σε τρία διαφορετικά εργαστήρια χρυσοχοΐας στο Ηράκλειο κοντά σε αξιόλογους τεχνίτες και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια κατασκευής χειροποίητου κοσμήματος.

Επικοινωνία: ΚΕΚ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Κορωναίου 9, τηλ: 2810-302730 φαξ 2810-227189, [email protected] από τις 08:00 έως 15:00 μ.μ. και αιτήσεις στην ιστοσελίδα: www.katartisi.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση