HomeHL-9«Πάλι εμείς φταίμε;»: Η στιγμή που πολίτες κάνουν παράπονα στον Μητσοτάκη

«Πάλι εμείς φταίμε;»: Η στιγμή που πολίτες κάνουν παράπονα στον Μητσοτάκη

Τι κατέγραψε η κάμερα του cretapost

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν έλειψαν και τα… παράπονα των πολιτών κατά τη διάρκεια της χθεσινής επίσκεψης που πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στο Αρκαλοχώρι με αφορμή τον καταστρεπτικό σεισμό που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας.

Ο πρωθυπουργός σταμάτησε σε αρκετά σημεία και συνομίλησε με πολίτες που είδαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όλους τους κόπους της ζωής τους να καταστρέφονται.

Η κάμερα του cretapost, κατέγραψε όμως και δύο πολίτες που άρχισαν να εκφράζουν έντονα τα παράπονά τους για την κατάσταση που επικρατεί.

«Το χωριό καταστράφηκε όλο» αναφέρει ένας άνδρας και μία γυναίκα που στεκόταν δίπλα του απευθυνόμενη στον κ. Μητσοτάκη ρώτησε «Θα μείνουμε στα λόγια όπως πάντα;».

Ο πρωθυπουργός απάντησε κατηγορηματικά «Όχι όπως πάντα. Σίγουρα όχι όπως πάντα».

Η γυναίκα όμως συνέχισε τα παράπονά της λέγοντας πως η τοπική κοινωνία έχει καταστραφεί από τον κορωνοϊό ενώ τώρα ο σεισμός τους αποτελείωσε.

Παράλληλα, τόσο η ίδια όσο και ο άνδρας άρχισαν να κάνουν παράπονα για τις καθυστερήσεις στον συντονισμό για να έχουν οι σεισμόπληκτοι τα είδη πρώτης ανάγκης: «Οι σκηνές ήρθαν αργά, ζητούσαν από τον κόσμο να φέρει κουβέρτες και σεντόνια, απαράδεκτα πράγματα».

Ο πρωθυπουργός απάντησε πως κάνουν ότι καλύτερο μπορούν ενώ στη συνέχεια έληξε τη συζήτηση λέγοντας πως «Θα στεγαστείτε κανονικά και θα ξαναφτιάξουμε τη πόλη από την αρχή. Και αυτή τη φορά θα την φτιάξουμε σωστά» ωστόσο πήρε την αγανακτισμένη απάντηση της γυναίκας «Πάλι οι ευθύνες σε μας, πάλι οι ευθύνες στον κόσμο!».

Διαφήμιση
Διαφήμιση