HomeHL-SportsΞέφρενα πανηγύρια μετά την άνοδο του ΟΦΗ στην Α2 πόλο

Ξέφρενα πανηγύρια μετά την άνοδο του ΟΦΗ στην Α2 πόλο

Μια ιστορική σελίδα γράφτηκε για την υδατοσφαίριση του ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O ΟΦΗ μετά απο συγκλονιστικά παιχνίδια που έδωσε στην Αθήνα, στην τελική φάση της Β’ Εθνικής, πέτυχε την άνοδο του στην Α2 πόλο.

Μια μεγάλη επιτυχία αν αναλογιστεί κανείς τον χαμηλό μέσο όρο ηλικίας της ομάδας, με παιδιά που προέρχονται απο τα σπλάχνα του ΟΦΗ.

ofipoloanodossuper

Ο ΟΦΗ επιστρέφει στην φυσική του θέση, καθώς για πολλά χρόνια ήταν στην Α2 κατηγορία, ενώ κάποια στιγμή κατάφερε να πετύχει και το άλμα για την Α1.

Στην τελική φάση, που έγινε στην Αθήνα, 8 ομάδες, διεκδίκησαν τα τρία προνομιούχα εισιτήρια, για την παραπάνω κατηγορία και ο ΟΦΗ κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση, κερδίζοντας στο τελευταίο και καθοριστικό παιχνίδι το Ναύπλιο με 13-8.

ofipoloanodos-5

Τις άλλες δυο θέσεις, κατέλαβαν η Ροή (πρωταθλήτρια) και η Κέρκυρα.

Ο ΟΦΗ αγχώθηκε όταν το πρωί της Κυριακής έχασε απο τη Ροή με 8-6 και έτσι χρειαζόταν  νίκη με το Ναύπλιο, ώστε να πάρει την τρίτη προνομιούχο θέση, όπως και έγινε.

Στα προηγούμενα παιχνίδια, κέρδισε τον Αρη Νίκαιας (12-8) και τον Φοίβο Θεσσαλονίκης (6-9), ενώ ειχε και μια ισοπαλία με το ΝΟΝαυπλίου (13-13).

ofipoloanodos-6

Μετά το τέλος του τελευταίου αγώνα, με το Ναύπλιο (13-8), τα πανηγύρια όλης της αποστολής του ΟΦΗ, ήταν έξαλλα, με τους παίκτες να ρίχνουν στην πισίνα τους προπονητές (Φιτσανάκη-Γιακουμάκη), αλλά και τους παράγοντες (Γιάννη Αρώνη και Δημήτρη Παπαδάκη).

Για την συμβολή του Γιάννη Αρώνη, στην άνοδο και την υποστήριξη του, στην ομάδα της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, όλοι στο σύλλογο, μιλούν με τα καλύτερα λόγια.

ofipoloanodos-4

«To πίστεψαν, το πάλεψαν, το πέτυχαν! Οι μάγκες του ΟΦΗ μας, έφεραν ξανά την υδατοσφαίριση του συλλόγου, στην Α2 κατηγορία! Συγχαρητήρια σε όλους!» αναφέρει ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, με μια σειρά απο φωτογραφίες απο τα πανηγύρια και τις απονομές στην Αθήνα, μετά την ολοκλήρωση της τελικής φάσης, που έφερε τον ΟΦΗ  στην Α2 πόλο.

Νωρίτερα, σε ανακοίνωση του, ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ, ανέφερε για την άνοδο, ότι «στην Α2 και επίσημα, η ομάδα πόλο του ΟΦΗ μας. Στον τελευταίο και καθοριστικό αγώνα της τελικής φάσης της Β’ Εθνικής, κέρδισε το Ναύπλιο με 14-8 και εξασφάλισε την τρίτη προνομιούχο θέση που οδηγεί στην Α2 υδατοσφαίρισης. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, την τεχνική ηγεσία και τα στελέχη της ομάδας, για την μεγάλη επιτυχία!».

Μια ιστορική σελίδα γράφτηκε για την υδατοσφαίριση του ΟΦΗ!

Διαφήμιση
Διαφήμιση