HomeHL1-GreeceΒασίλης Λεβέντης: Πώς έφτασε στην εντατική με κορωνοϊό – Γιατί ήταν ανεμβολίαστος

Βασίλης Λεβέντης: Πώς έφτασε στην εντατική με κορωνοϊό – Γιατί ήταν ανεμβολίαστος

Είχε διαγνωστεί προ δεκαημέρου με κορωνοϊό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή του είναι κρίσιμη και οι γιατροί καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να σταθεροποιηθεί.

Ο κ. Λεβέντης είχε διαγνωστεί προ δεκαημέρου με κορωνοϊό και είχε μεταβεί στον Ευαγγελισμό. Ωστόσο του δόθηκαν οδηγίες για κατ’ οίκον νοσηλεία και τέθηκε σε καραντίνα. Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και χθες πήγε εκ νέου στο νοσοκομείο.

Μέσα σε ένα δίωρο από την εισαγωγή του, οι γιατροί έκριναν ότι πρέπει να διασωληνωθεί, αφού έχει βαριά πνευμονία. Η αξονική έδειξε ότι έχει υποστεί εκτεταμένες βλάβες, λόγω των επιπλοκών.

Ανεμβολίαστος και αντίθετος με τους εμβολιασμούς

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είναι ανεμβολίαστος, αν και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει υποκείμενο νόσημα. Πηγές του κόμματός του αναφέρουν ότι ουδέποτε είχε κρύψει ότι είναι κατά των εμβολιασμών.

Το Γραφείο Τύπου της Ένωσης Κεντρώων, σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Σας ενημερώνουμε πως ο πρόεδρος της ‘Ενωσης Κεντρώων κ. Βασίλειος Λεβέντης, μεταφέρθηκε νωρίτερα το απόγευμα στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός», όπου και νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, λόγω επιπλοκών νόσησης από τον κορονοϊό SARs-COV2.

Ας στείλουμε όλοι, θετική ενέργεια στο Βασίλη Λεβέντη και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση».

Ο Βασίλης Λεβέντης, πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, και πρώην βουλευτής νοσηλεύεται διασωληνωμένος με κορωνοϊό στον Ευαγγελισμό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάστασή του είναι κρίσιμη.

Σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο, υπάρχει ανησυχία για την κατάστασή του και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να σταθεροποιηθεί. Το επόμενο 48ωρο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι κρίσιμο.

Ο Βασίλης Λεβέντης γεννήθηκε το 1951 στην Μεσσήνη, ενώ ασχολήθηκε με την πολιτική από το 1984 . Εκλέχτηκε βουλευτής τον Σεπτέμβρη του 2015, ενώ στις τελευταίες εκλογές η Ένωση Κεντρώων δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση