HomeHL-9Ράλλυ Κρήτης: 31 πληρώματα διαγωνίζονται – Σήμερα οι ειδικές διαδρομές

Ράλλυ Κρήτης: 31 πληρώματα διαγωνίζονται – Σήμερα οι ειδικές διαδρομές

Χθες ξεκίνησε στο Λίντο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

31 πληρώματα διαγωνίζονται φέτος στο 43ο H&K Ράλλυ Κρήτης με τους οδηγούς να ξεκινούν χθες την διαδρομή με αφετηρία το κλειστό γυμναστήριο του Λίντο.

Πριν την έναρξη του αγώνα, o Υφυπουργός Αθλητισμού συνοδευόμενος απο τον πρόεδρο του ΕΑΚΗ, χαιρέτησαν όλους τους οδηγούς και τα πληρώματα και τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία.

rally-krhths-1

31 πληρώματα του Ράλλυ Κρήτης ξεκίνησαν για τις 9 ειδικές διαδρομές και 81χλμ συνολική απόσταση, που περιλαμβάνει συνολικά ο αγώνας, το Σάββατο και την Κυριακή.

rally-krhths-2

Οι οδηγοί ανταγωνίστηκαν το Σάββατο στην ειδική διαδρομή της Αυγενικής, η οποία πραγματοποιήθηκε τρεις φορές.

Ο αγώνας συνεχίζεται την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τις ειδικές διαδρομές «Κεράσια» (8.20 χλμ.) και «Αγία Βαρβάρα» (10.90 χλμ.), οι οποίες θα πραγματοποιηθούν από τρεις φορές.

rally-krhths-3

Το 43ο Η&Κ ΑΕΒΕ Ράλλυ Κρήτης θα ολοκληρωθεί το απόγευμα στις 16:09, με τα αγωνιστικά να τερματίζουν έπειτα από συνολικά 9 Ειδικές Διαδρομές και 81 αγωνιστικά χιλιόμετρα στο χώρο του Service Park στο εξωτερικό χώρο του Παγκρήτιο Σταδίου.

rally-krhths-5

H απονομή των Επάθλων θα γίνει την Κυριακή στις 18:15, μπροστά στην Ράμπα Τερματισμού, που έχει στηθεί έξω απο το κλειστό γυμναστήριο Λίντο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση