HomeHL-CultureΣπύρος Μπιμπίλας: Η άγνωστη ιστορία για επεισόδιο που δεν πληρώθηκε επειδή έκανε τον νεκρό

Σπύρος Μπιμπίλας: Η άγνωστη ιστορία για επεισόδιο που δεν πληρώθηκε επειδή έκανε τον νεκρό

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία ιδιαίτερη και αστεία ιστορία για ένα επεισόδιο από τη σειρά “Σκληρά καρύδια”, αποκάλυψε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” στην ΕΡΤ.

«Στην ΕΡΤ έχω κάνει τα καλύτερά μου σίριαλ, τους “Πανθέους”, τους “Άθλιους των Αθηνών”, “Τα σκληρά καρύδια”. Τα σκληρά καρύδια πληροφορήθηκα ότι βρέθηκαν στο αρχείο της ΕΡΤ. Γιατί δεν τα ψηφιοποιεί;» ανέφερε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

Και συνέχισε: «Είναι ένα σίριαλ που δεν ξαναπαίχτηκε ποτέ, είναι η πρώτη εμφάνιση του Χάρη Ρώμα σε δραματικό ρόλο. Και να σκεφτείτε ότι όταν παίχτηκε αυτό το σίριαλ η πολύ δραματική σκηνή όπου εγώ αυτοκτονώ δεν την είδαν πουθενά παρά μόνο στη Μακεδονία»

«Ήταν τότε τα μεγάλα μπλακ άουτ που γινόντουσαν σε όλη την Ελλάδα και η ΕΡΤ, τότε δεν ξέρω για ποιο λόγο, δεν ξανάπαιξε το επεισόδιο την επόμενη εβδομάδα για να δει ο κόσμος πως πέθανα» ανέφερε.

«Δεν την έχω δει ούτε εγώ αυτή τη σκηνή» τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σπύρος Μπιμπίλας: Γυρίσαμε τη σκηνή που έπρεπε να πέσω από τον τρίτο όροφο και κάηκε το φιλμ

«Σε αυτή τη σκηνή έπρεπε να πέσω από τρεις ορόφους, είχανε βάλει κάτι ειδικά τραμπολίνα για να μη σκοτωθώ.

Την είχε κάνει πρώτα ο σκηνοθέτης και αφού τη γυρίσαμε και έπρεπε ταυτοχρόνως να φύγουν τα περιστέρια μαζί με εμένα, κάηκε το φιλμ και την ξαναγυρίσαμε μετά από ένα μήνα», δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Σπύρος Μπιμπίλας: Δεν πληρώθηκα ένα επεισόδιο επειδή υποδυόμουν τον νεκρό

«Και θα σας πω και ένα αστείο πάνω σε αυτό. Στο επεισόδιο που ήμουν νεκρός δεν με πλήρωσαν τότε γιατί μου είπαν “εε δεν θα σε πληρώσουμε και για το επεισόδιο που σε σέρναμε νεκρό”.

Και πραγματικά παιδιά εκείνο το επεισόδιο δεν το πληρώθηκα», αποκάλυψε.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση