HomeHL-TOPΗράκλειο: Μεγάλη πορεία των διανομών της e-food – Συνεχίζονται οι αντιδράσεις

Ηράκλειο: Μεγάλη πορεία των διανομών της e-food – Συνεχίζονται οι αντιδράσεις

Στο πλευρό τους όλη η κοινωνία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των εργαζομένων της e-food και στο Ηράκλειο μετά την αρχική πρόθεση της εταιρίας να αλλάξει την σύμβαση εργασίας ζητώντας από τους εργαζόμενους να δουλέψουν ως αυτοαπασχολούμενοι.

Σήμερα, οι διανομείς της e-food στο Ηράκλειο, προχώρησαν σε στάση εργασίας προκειμένου να συμμετέχουν σε κινητοποιήσεις.

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι οι διανομείς, μαζί με τα δίκυκλά τους, έδωσαν ραντεβού στην παραλιακή, στο ύψος του Iraklion center, και ξεκίνησαν μοτοπορεία προς την πλατεία Ελευθερίας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν έξω από την Περιφέρεια Κρήτης.

dianomeis-e-food

Η κινητοποίηση είναι δυναμική καθώς συμμετέχουν πολλοί εργαζόμενοι που απαιτούν την επαναφορά των συμβάσεων αορίστου χρόνου.

dianomeis-e-food1

«Δεν ζητάμε κάτι παράλογο. Θέλουμε συμβάσεις αορίστου χρόνου και η εργασία μας να είναι μισθωτή κι όχι να είμαστε freelancer», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι εργαζόμενοι.

dianomeis-e-food2

Στο πλευρό τους όλη η κοινωνία

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η ανακοίνωση της εταιρίας για τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις του e-food αμέσως ξέσπασε ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης από την κοινωνία.

Άνθρωποι, μικροί και μεγάλοι, βρίσκονται στο πλευρό των εργαζομένων που με αναρτήσεις ή και ψηφίσματα να ζητούν την άμεση αποκατάσταση των εργασιακών σχέσεων στην εταιρία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση