HomeHL-9Κορωνοϊος: Πρόστιμο σε…φαρμακείο και σε πελάτη μικροβιολογικού εργαστηρίου

Κορωνοϊος: Πρόστιμο σε…φαρμακείο και σε πελάτη μικροβιολογικού εργαστηρίου

Συνεχίζεται το "σαφάρι" των ελέγχων από την ΕΛ.ΑΣ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πολλά πρόστιμα  βεβαιώθηκαν, για μία ακόμη φορά, στη διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποίησαν την Τρίτη οι αστυνομικές αρχές στην Κρήτη για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συνολικά 2.610 ελέγχους και βεβαιώσαν συνολικά 29 πρόστιμα.

Στο Νομό Ηρακλείου, βεβαιώθηκαν 2 πρόστιμα σε επιβάτες ΙΧ, 4 σε άτομα που δεν φορούσαν μάσκα σε χώρο με συνωστισμό ενώ βεβαιώθηκαν και 2 πρόστιμα σε υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στο Νομό Χανίων βεβαιώθηκε πρόστιμο σε φαρμακείο που δεν είχε αναρτήσει τον επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων μέσα σε αυτό, σε έναν υπάλληλο σχολής οδηγών αλλά και σε πελάτη της σχολής, ενώ πρόστιμο βεβαιώθηκε ακόμα σε έναν πελάτη και  3 υπαλλήλους καταστημάτων.

Στο Νομό Ρεθύμνου βεβαιώθηκαν τρία πρόστιμα σε εργαζόμενους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στο Νομό Λασιθίου, βεβαιώθηκε πρόστιμο σε οδηγό λεωφορείου για μη χρήση μάσκας και άλλο ένα, για τον ίδιο λόγο, σε επιβάτη λεωφορείου. Πρόστιμα για τη μη χρήση μάσκας βεβαιώθηκαν σε 5 οδηγούς ΙΧ επιβατικών και φορτηγών οχημάτων. Παράλληλα επιβλήθηκαν πρόστιμα σε πελάτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και ένα σε πελάτη μικροβιολογικού εργαστηρίου.

Στον ΒΟΑΚ επιβλήθηκαν δυο πρόστιμα σε επιβάτες λεωφορείων, καθώς δεν έφεραν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το αποτέλεσμα ελέγχου προερχόμενο από rapid test.

Διαφήμιση
Διαφήμιση