HomeHL-CultureΣταμάτης Κόκοτας: «Είναι δύσκολο για μια γυναίκα να κάνει σωστή καριέρα στο τραγούδι»

Σταμάτης Κόκοτας: «Είναι δύσκολο για μια γυναίκα να κάνει σωστή καριέρα στο τραγούδι»

Ο Σταμάτης Κόκοτας μίλησε για τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Μίκη Θεοδωράκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Σταμάτης Κόκοτας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε αρχικά στον Τόλη Βοσκόπουλο και τον Μίκη Θεοδωράκη «Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν κύριος, καλός τραγουδιστής και καλό παιδί. Ενθουσιάζομαι όταν βλέπω παλιές φωτογραφίες. Οι τελευταίες φωτογραφίες είναι με τον Μίκη Θεοδωράκη που έβγαλα, πριν από δύο μήνες στο σπίτι του, που είχα πάει για να τον δω».

Στη συνέχεια, δήλωσε ότι είναι «δύσκολο για μια γυναίκα να κάνει σωστή καριέρα στο τραγούδι. Γι’ αυτό και προσπάθησα να αποτρέψω την κόρη μου για ν’ ασχοληθεί».

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου, «πώς του φαίνεται ότι πρωταγωνιστούν πολλές γυναίκες στο ελληνικό τραγούδι και τα νέα πρότυπα θέλουν πάρα πολύ την Πάολα, την οποία έχουν παρομοιάσει ως από τις πιο μεγάλες λαϊκές φωνές που έχουμε αυτή τη στιγμή», ο Σταμάτης Κόκοτας απάντησε: «Αυτά τα λέτε εσείς. Ούτε να τα ακούω θέλω, ούτε να τα ξέρω. Εκείνο που θέλω να σας πω είναι ότι όποιος όντως έχει ωραία φωνή δεν πρόκειται ποτέ ούτε να τη χάσει ούτε να του την κλέψουν. Θα έρθει η στιγμή του που θα πει κάτι και θα αναδειχθεί».

Ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση