HomeHL-WorldΤουρκία: Χαμός με το πανάκριβο ρολόι της Εμινέ Ερντογάν

Τουρκία: Χαμός με το πανάκριβο ρολόι της Εμινέ Ερντογάν

H ιστορία με τη χρυσή βρύση και την τσάντα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο «κακός χαμός» γίνεται τις τελευταίες ώρες στην Τουρκία για το πανάκριβο ρολόι που φορά η σύζυγός του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Εμινέ και δεν πέρασε απαρατήρητο κατά την παρουσίαση του βιβλίου της στη Νέα Υόρκη.

Συγκεκριμένα, η Εμινέ Ερντογάν παρουσίασε το βιβλίο της “Τα ταξίδια μου στην Αφρική” που έχει θέμα ακριβώς αυτό που αναφέρει ο τίτλος, δηλαδή τα ταξίδια της στη “μαύρη ήπειρο”. Όμως, όλοι ασχολήθηκαν με το ρολόι που φορούσε. Κι αυτό, γιατί πρόκειται για ένα ρολόι αξίας 30.000 ευρώ, όπως αναφέρεται σε αναρτήσεις στο Twitter.

Το βιβλίο της Εμινέ Ερντογάν

Μάλιστα, άκρως ειρωνικός ήταν ο βουλευτής του “IYI Parti”, Αχμέτ Εροζάν γράφοντας πως «το ρολόι “Chopard Happy Diamonds” είναι απολύτως ταιριαστό με τη φτώχεια στην Αφρική».

Δεν είναι η πρώτη φορά

Πάντως, η Εμινέ Ερντογάν δεν είναι η πρώτη φορά που συγκεντρώνει πάνω της τα φλας για επιλογές ειδικά αξεσουάρ.

Να θυμίσουμε πως ανάλογος σάλος είχε ξεσπάσει όταν στο πρόσφατο παρελθόν η σύζυγος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε φωτογραφηθεί με πανάκριβη τσάντα, αξίας 50.000 ευρώ.

Και αυτή τη στιγμή που στην Τουρκία υπάρχει τεράστιος πληθωρισμός με πολλά νοικοκυριά να μην μπορούν να ορθοποδήσουν.

Εμινέ Ερντογάν: Σάλος με τη χρυσή βρύση των 10.000 λιρών

Πλήθος αντιδράσεων έχει προκληθεί στην Τουρκία και με τη χρυσή βρύση στην κουζίνα στο Λευκό Παλάτι της Εμινέ Ερντογάν.

Η Πρώτη Κυρία της Τουρκίας είχε φωτογραφηθεί στην κουζίνα να φτιάχνει γλυκά και να στέλνει τις ευχές της με αφορμή τον εορτασμό της Ασούρα, μέσω του twitter, αλλά το βλέμμα όλων είχε επικεντρωθεί στις βρύσες με τα φύλλα χρυσού αξίας 10.000 λιρών με 13.000 λιρών αντίστοιχα, ποσά που αντιστοιχούν σε τέσσερις μισθού ενός Τούρκου εργαζομένου.

Η σύζυγος του Ταγίπ Ερντογάν είναι λάτρης της πολυτέλειας και της χλιδής με τις μαντίλες που φορά να αγγίζουν και τα 6.000 ευρώ με αποτέλεσμα τότε να επικριθεί έντονα στα social media.

Enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση