HomeΚΡΗΤΗΣύσκεψη στον Αγίου Νικολάου για το Κέντρο Αποκατάστασης Αποθεραπείας Νεάπολης

Σύσκεψη στον Αγίου Νικολάου για το Κέντρο Αποκατάστασης Αποθεραπείας Νεάπολης

Τι ειπώθηκε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σύσκεψη συντονιστικού κυρίως χαρακτήρα, με την συμμετοχή  εκπροσώπου της Περιφέρειας Κρήτης, της Πολεοδομίας Αγίου Νικολάου και του μελετητικού γραφείου που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό για το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας στην Νεάπολη, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (21/9), στον Δήμο, με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Αντώνη Ζερβού.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, ο αντιδήμαρχος Ηλεκτρονικής  Διακυβέρνησης κ. Χάρης Αλεξάκης, η εκπρόσωπος της Περιφέρειας κ. Σταματάκη, τα στελέχη της πολεοδομίας Αγίου Νικολάου κ.κ. Ανδριοπούλου – Ζερβάκη και μέσω τηλεδιάσκεψης, οι εκπρόσωποι του μελετητικού γραφείου “Παπαπαγιάννη” κ. Νακοπούλου, κ. Νικολούδη κ. Ξάνθος.

20210921_112408

Σε σχετική δήλωση του μετά το πέρας της σύσκεψης ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου τόνισε : “ δεδομένου ότι υπάρχουν κάποια εκκρεμή ζητήματα αναφορικά με την πορεία υλοποίησης του θέματος έκδοσης αδείας αλλά και συνολικά με την προώθηση του ζητήματος ανέγερσης του κέντρου Αποκατάστασης – Αποθεραπείας στην Νεάπολης, ζητήσαμε συνάντηση μεταξύ των εμπλεκομένων φορέων, προκειμένου να δοθούν απαντήσεις σε ζητήματα νομικών ερμηνειών και παρερμηνειών σε σχέση με τα πολεοδομικά θέματα, ώστε να μην υπάρχει θέμα στο εξής, με την υπηρεσία, η οποία δείχνει όχι απλά την διάθεση της ώστε να βοηθήσει να ξεμπλοκαριστούν οι διαδικασίες, αλλά βοηθά στο να προχωρήσει το συγκεκριμένο έργο.

Μετά τις διευκρινίσεις που δόθηκαν για την αποσαφήνιση του ιδιοκτησιακού ζητήματος, θα ζητηθούν οι παρεκκλίσεις από το αρμόδιο υπουργείο σε σχέση με τους απαιτούμενους όρους δόμησης και σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, θα παρακολουθούμε ανά 15μερο το θέμα από τούδε και στο εξής, ούτως ώστε να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατόν οι μελέτες για την υλοποίησης του έργου”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση