HomeHL-9Προς αναβολή η δίκη για την οικογενειακή τραγωδία στο Ηράκλειο

Προς αναβολή η δίκη για την οικογενειακή τραγωδία στο Ηράκλειο

Λόγω...κορωνοϊού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για σήμερα είναι προγραμματισμένη, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου, η εκδίκαση της υπόθεσης με πρωταγωνιστή έναν 56χρονο άνδρα από την Αλβανία και τον 25χρονο γιο του, που κατηγορούνται για τον θάνατο του 26χρονου γιου της οικογένειας, ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020.

Η οικογενειακή τραγωδία που είχε σοκάρει το πανελλήνιο, σημειώθηκε στη Θέρισσο, στο Ηράκλειο, με τον 26χρονο δεύτερο γιο της οικογένειας να τραυματίζεται σοβαρά από αιχμηρό αντικείμενο και να αφήνει μετά από λίγες ημέρες νοσηλείας, την τελευταία του πνοή στην Εντατική.

Πατέρας και γιος να κατηγορούνται για ανθρωποκτονία κατά συναυτουργία.

gios-anakrith

Υπενθυμίζεται ότι ο καβγάς που σημειώθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων ήταν ανάμεσα στον 56χρονο. σήμερα. πατέρα και τον 25χρονο γιο του, που τα έβαλαν με τον 26χρονο, επίσης γιο της οικογένειας. Ωστόσο τα πράγματα φαίνεται να… ξέφυγαν όταν πάνω στον καβγά ο 55χρονος πατέρας πήρε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τον 26χρονο γιο του.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ωστόσο, πιθανόν να αναβληθεί λόγω κορωνοϊού καθώς ο 25χρονος κατηγορούμενος και αδελφός του θύματος, εντοπίστηκε θετικός στο τεστ που έκανε, κατά τη μεταγωγή του στο Ηράκλειο από τα Χανιά για την προγραμματισμένη δίκη και ως εκ τούτου και βάσει των υγειονομικών πρωτοκολλλων, η δίκη αναμένεται να αναβληθεί.

eglhma-therissos-2

 

Συχνοί οι καβγάδες μεταξύ τους

Το μοιραίο εκείνο βράδυ των Χριστουγέννων είχαν καταναλώσει αλκοόλ. Μάλιστα το θύμα λάμβανε φαρμακευτική αγωγή, ενώ οι καβγάδες μεταξύ τους ήταν συχνοί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρώτα μάλωσαν έντονα τα δύο αδέλφια. Η λογομαχία μεταξύ των δύο αδελφών δεν άργησε να μετατραπεί σε συμπλοκή. Ο κατηγορούμενος αδελφός μπήκε μέσα στο σπίτι με αίματα. Τότε ο πατέρας βγήκε έξω από το σπίτι και άρχισε να κυνηγάει τον 26χρονο με ένα κουζινομάχαιρο, τραυματίζοντάς τον σοβαρά. 2 ημέρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Το σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία στη Θέρισο.
(Το σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία στη Θέρισο)
Διαφήμιση
Διαφήμιση