HomeHL-LifestyleΘανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου με θεωρούσαν περίεργο»

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Οι κόρες μου με θεωρούσαν περίεργο»

Τι δήλωσε για την σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ1 παραχώρησε συνέντευξη σήμερα ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τον εναλλακτικό τρόπο ζωής του, καθώς και για την αγαπημένη του οικογένεια, δηλαδή τις κόρες του και την όμορφη σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς.

«Στην αρχή οι κόρες μου με θεωρούσαν διαφορετικό, περίεργο. Σιγά-σιγά, διαβάζοντας ότι είναι βίγκαν η Αριάνα Γκράντε, η Μπιγιονσέ και όλες αυτές που θαυμάζουν τα νεαρά κορίτσια, ξαφνικά ο μπαμπάς τους έγινε in και προχωρημένος, αφού κάνει ό,τι κάνει και το Χόλιγουντ, αν και τα κάνω εδώ και 15 χρόνια», εξήγησε ο καλλιτέχνης και πρόσθεσε:

«Οπότε πλέον με βλέπουν όχι απλώς ως φυσιολογικό, αλλά πολλές φορές δοκιμάζουν τα δικά μου φαγητά που δεν έχουν μέσα κρέας, χωρίς να τους επιβάλλω τίποτα. Όποτε μου ζητήσουν κρέας, το τρώνε».

Επιπροσθέτως, αναφέρθηκε στην σύζυγό του, Άννα Δημητρίεβιτς, και τη γνωριμία τους: «Ήταν άλλο ένα τυχερό στη ζωή μου. Όταν ήρθε η σύζυγός μου, ήμουν πλέον έτοιμος να διακρίνω τα τυχερά στη ζωή μου. Είχαν προηγηθεί συζητήσεις, επισκέψεις στο Άγιον Όρος, με Σαμάνους, Ινδιάνους της Αμερικής, δασκάλους Ταϊτσί, δασκάλους γιόγκα. Είχε προηγηθεί η προετοιμασία μου, έτσι ώστε όταν ήρθε η σύζυγός μου, ήμουν έτοιμος να αφοσιωθώ στο ιερό θηλυκό».

Σχετικά με τις προσευχές στις οποίες προσπάθησε να στρέψει τους χρήστες των social media, προκειμένου να σβήσουν οι καταστροφικές φωτιές του Αυγούστου 2021, τόνισε: «Πιστεύω στη δύναμη της προσευχής, όπου κι αν πιστεύει ο καθένας».

«Εγώ είδα την προσεχή μου να υλοποιείται. Η γυναίκα μου και οι δύο κόρες μου είναι η προσευχή μου, υλοποιείται. Αν δεν τα σέβομαι, εγώ θα φταίω μετά, θα είμαι αχάριστος», υποστήριξε ο 54χρονος καλλιτέχνης.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση