HomeΕΛΛΑΔΑΕπίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα θα κινηθεί νομικά για όσα είπε ο συνήγορος του 40χρονου

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα θα κινηθεί νομικά για όσα είπε ο συνήγορος του 40χρονου

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του 40χρονου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι με την Ιωάννα να κινείται νομικά μετά τα όσα ακούστηκαν το Σάββατο από τον συνήγορο του 40χρονου που φέρεται να ήταν η αιτία της εμμονής της κατηγορουμένης.

Ο άνδρας μέσω του δικηγόρου του άφησε υπόνοιες ότι μπορεί να υπάρχει άλλο πρόσωπο και πως καμία από τις δύο πλευρές, της δράστιδος και του θύματος, δεν έχει αποκαλύψει όλη την αλήθεια. «Η Ιωάννα με το συγκεκριμένο είπε ότι θα κινηθεί και νομικά, δεν υπάρχει τίποτα παραπέρα. Η Ιωάννα δεν ξέρει κανέναν, δεν τον γνωρίζει ούτε τον συγκεκριμένο», δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο εκ των δικηγόρων της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας.

«Ένα αίτημα φιλίας δέχθηκε και με βάση όλη τη δικογραφία, ο συγκεκριμένος, η υποτιθέμενη δηλαδή αυτή σχέση της κατηγορούμενης, ήταν η αιτία που την ώθησε σε αυτήν την ενέργεια. Δεν μπορώ να καταλάβω όλο αυτό γιατί γίνεται, προφανώς για κάποια λεπτά δημοσιότητας» συμπλήρωσε ο κ. Λύτρας.

Επίθεση με βιτριόλι: Τι δήλωσε ο δικηγόρος του 40χρονου

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος του 40χρονου, Δημήτρης Γκαβέρας, μιλώντας το Σάββατο στο Mega αρνήθηκε πως ο πελάτης του ήταν το φερόμενο «μήλον της έριδος» ανάμεσα στις δύο γυναίκες για να σπεύσει στη συνέχεια να αφήσει σαφείς υπόνοιες πως υπάρχει άλλο πρόσωπο για το οποίο αναρωτιέται γιατί καμία από τις δύο πλευρές, της δράστιδος και του θύματος, δεν έχει μιλήσει.

«Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μη κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του», δήλωσε στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” ο κ. Γκαβέρας.

«Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και στη διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως», είπε ακόμη ο δικηγόρος του 40χρονου.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση