HomeΚΟΣΜΟΣΦλόριντα: Βρήκε την κόρη της μετά από 14 χρόνια -Την είχαν απαγάγει όταν ήταν 6 ετών

Φλόριντα: Βρήκε την κόρη της μετά από 14 χρόνια -Την είχαν απαγάγει όταν ήταν 6 ετών

Η κοπέλα που σήμερα είναι 19 χρονών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σενάριο ταινίας θυμίζει η ιστορία της Ζακλίν Χερνάντεζ, η οποία έπεσε θύμα απαγωγής όταν ήταν μόλις έξι χρονών και σήμερα, μετά από 14 χρόνια, βρέθηκε ξανά στην αγκαλιά της μητέρα της.

Το αστυνομικό τμήμα του Κλερμόντ στη Φλόριντα ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι μια μητέρα επανενώθηκε με την κόρη της, η οποία ήταν μόλις 6 ετών όταν την απήγαγαν από το σπίτι της το 2007.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, η αστυνομία του Κλερμόντ ανέφερε ότι έλαβε κλήση στις 2 Σεπτεμβρίου από την Ανχέλικα Βένθες -Σαλγάδο, η οποία είπε στις αρχές ότι είχε επικοινωνήσει με την κόρη της, Ζακλίν Χερνάντεζ, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Χερνάντεζ είπε στη μητέρα της ότι ήταν στο Μεξικό και της ζήτησε να τη συναντήσει στο The Point of Entry στο Laredo του Τέξας, στις 10 Σεπτεμβρίου.

Η αστυνομία του Κλερμόντ συντονίστηκε με κρατικές και ομοσπονδιακές υπηρεσίες πριν από την επανένωση «για να καθορίσουν εάν η ταυτότητα της γυναίκας ήταν όντως το θύμα».

Στις 10 Σεπτεμβρίου, οι αρχές συνάντησαν το ζευγάρι στα σύνορα του Λάρεντο. «Με βάση την τεκμηρίωση που παρείχε σε αυτές τις υπηρεσίες η Ανχέλικα και η αστυνομία του Κλερμόν, διαπίστωσαν ότι η γυναίκα ήταν πράγματι η Ζακλίν Χερνάντεζ, που είχε απαχθεί το 2007», αναφέρει η ανακοίνωση.

Στη συνέχεια, η κοπέλα που σήμερα είναι 19 χρονών, επανενώθηκε με τη μητέρα της.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση