HomeHL-TOP«Λουκέτο» σε ταβέρνα εξαιτίας όρθιων – Μία σύλληψη σε εκδήλωση για πλήθος παραβάσεων

«Λουκέτο» σε ταβέρνα εξαιτίας όρθιων – Μία σύλληψη σε εκδήλωση για πλήθος παραβάσεων

Τι έδειξαν οι έλεγχοι των αρχών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Λουκέτα» καταστημάτων, μία σύλληψη και πολλά πρόστιμα για μη χρήση μάσκας είναι το αποτέλεσμα των χθεσινών ελέγχων που πραγματοποίησαν οι αστυνομικές αρχές στην Κρήτη για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συνολικά 2.476 ελέγχους και βεβαιώσαν δεκάδες πρόστιμα.

«Λουκέτο» σε ταβέρνα εξαιτίας όρθιων πελατών

Μία ταβέρνα στο Λασίθι αναμένεται να αναστείλει την λειτουργία της εξαιτίας όρθιων… πελατών.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι αστυνομικοί σε έλεγχο που έκαναν στην ταβέρνα διαπίστωσαν πως υπήρχαν αρκετοί όρθιοι που εξυπηρετούνταν από το κατάστημα.

Αμέσως βεβαιώθηκε πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη ενώ παράλληλα μπήκε «λουκέτο» για επτά ημέρες.

Μία σύλληψη σε συναυλία για πλήθος παραβάσεων

Πλήθος παραβάσεων διαπιστώθηκαν σε συναυλία που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έλεγχο και εντόπισαν τέσσερις συνολικά παραβάσεις συνολικού κόστους 1500 ευρώ! Οι παραβάσεις ήταν: Δεν υπήρξε κατάρτιση θέσεων, δεν τηρούνταν οι αποστάσεις, στον χώρο της συναυλίας μπήκε και πολίτης χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικό rapid test ενώ δεν υπήρξαν και έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων.

Εκτός από το πρόστιμο συνελήφθη ο υπεύθυνος της εκδήλωσης και αναμένεται να οδηγηθεί στην δικαιοσύνη.

17 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας

17 πρόστιμα βεβαίωσαν χθες οι αστυνομικές αρχές για μη χρήση μάσκας στην Κρήτη.

Παράλληλα, έκοψαν και ένα… 300άρι σε ιδιοκτήτη φαρμακείου στα Χανιά καθώς δεν είχε αναρτήσει την ταμπέλα με τον επιτρεπόμενο αριθμό παρευρισκομένων εντός του χώρου.

Για μη χρήση μάσκας: 5 πρόστιμα στα Χανιά (2 σε υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού χαρακτήρα, 2 σε πελάτες μίνι μάρκετ, 1 σε υπάλληλο μίνι μάρκετ), 2 πρόστιμα στο Ρέθυμνο (σε εργαζόμενους υγειονομικών καταστημάτων), 7 πρόστιμα στο Λασίθι (3 σε επιβάτες ΙΧ, 1 σε επιβάτη ταξί, 1 σε πολίτη που βρισκόταν σε χώρο με συνωστισμό, 1 σε πελάτη καταστήματος υγειονομικού χαρακτήρα και 1 πελάτη φαρμακείου), 3 πρόστιμα στο Ηράκλειο (2 σε πολίτες που βρίσκονταν σε εξωτερικό χώρο με συνωστισμό και 1 σε υπάλληλο λιανικού εμπορίου).

Διαφήμιση
Διαφήμιση