HomeHL-9Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Δείτε τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος για την προσεχή βδομάδα

Στο νομό Ηρακλείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από αύριο και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου:

Από τις 8 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στο δήμο χωριό Πύργος, στην περιοχή της οικίας Βελεγράκη Σοφία.

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο Ηράκλειο στην λεωφ.Δημοκρατίας από Καποδιστρίου έως Νεκροταφείο, καθώς και στη συμβολή των οδών Δημοκρατίας, Χρυσοστόμου και Κνωσσού.

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στα χωριά Κελιά, Μελέσσες στο νότιο τμήμα του χωριού (μετά την πλατεία), Αλάγνι, Στείρωνας, Πανόραμα, Πατσίδερος, Ζήντα και στις περιοχές Οινοποιείου Πατεριανάκη, οινοποιείο ΓΕΑ, οινοποιείο Λυραράκη – Παυλάκη, μάρμαρα Τριανταφυλλάκη και στην περιοχή Αγ.Βασιλείου στις περιοχές γεώτρ. ομ. Σκουνάκη, κεραία ΣΤΕΤ Ελλάς.

Από τις 11 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμοι Βιάννου και Μινώα Πεδιάδος: Στο δήμο Μινώα Πεδιάδος, στον Τσούτσουρα, στην περιοχή της γεώτρησης συνετ. ΑΡΚΑΛΙ και οικίας Τζανάκη Χριστόφορου.

Από τη 1 έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο χωριό Χουμέρι, στην περιοχή της οικίας Σταράκη Σοφία.

Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου:

Από τις 7.30 έως τις 11 το πρωί: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στις Ανω Αρχάνες, στο κέντρο του χωριού, στην περιοχή οικίας Βαρδάκη Ειρήνη

Στο δήμο Αρχανών – Αστερουσίων, στις Ανω Αρχάνες, στην περιοχή του κλειστού Γυμναστηρίου

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο Ηράκλειο, στην περιοχή της Πλατείας Δασκαλογιάννη συμπεριλαμβανομένης της παροχής της Περιφέρειας και του περιπτέρου όπισθεν Δικαστηρίων (όχι η νότια πλευρά της πλατείας)

Δήμος Βιάννου: Στο χωριό Πεύκος

Από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Αρχανών – Αστερουσίων: Στις Ανω Αρχάνες, στην περιοχή πρώην ξενοδ. Δίας

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο Ηράκλειο, στην οδό Παρασκευοπούλου από Ιερολοχιτών έως Ραυτοπούλου

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο χωριό Κασταμονίτσα

Από τις 9 έως τις 10 το πρωί: Δήμος Ηρακλείου: Στην οδό Τίτου Γεωργιάδου, από Γερωνυμάκη έως Τενέδου μετά παρόδων

Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στα χωριά Μητρόπολη, , στο εργ. επεξ. κρέατος Χατζηδάκη, Βαγιωνιά, Βασιλική, Κανδήλα καθώς και σε όλα τα αντλιοστάσια, Φ/Β πάρκα και επιχειρήσεις των ανωτέρω περιοχών.

Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Μαλεβιζίου: Στα χωριά Μάραθος, Δαμάστα, στην περιοχή ταβέρνας ΔΟΞΑ και στην Ι.Μ. Αγ.Παντελεήμονα στο Φόδελε.

Διαφήμιση
Διαφήμιση