HomeHL-9Aπείλησε με μαχαίρι 91χρονο για 20 ευρώ!

Aπείλησε με μαχαίρι 91χρονο για 20 ευρώ!

Σύλληψη 50χρονης, εξαρτημένης από ουσίες. στα Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δε σεβάστηκε τα χρόνια του ηλικιωμένου παππού και την ανημποριά του αλλά αντίθετα τον απείλησε με μαχαίρι για να του αποσπάσει μόλις 20 ευρώ καθώς και ένα κόσμημα.

Ο λόγος για μία 50χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, είναι εξαρτημένη από ουσίες και η οποία κατάφερε το μεσημέρι της Παρασκευής να αφαιρέσει με την απειλή μαχαιριού, το χρηματικό ποσό των 20 ευρώ καθώς και ένα κόσμημα, από έναν 91χρονο άνδρα στα Χανιά .

Η γυναίκα αφού πήρε τα χρήματα και το κόσμημα το έβαλε στα πόδια ενώ ο 91χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία που άρχισε άμεσα τις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Η αλλοδαπή γυναίκα εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, στις δημοτικές τουαλέτες, στην πλατεία της Αγοράς των Χανίων ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι το περιστατικό συνέβη, μέρα- μεσημέρι!

Στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε το μαχαίρι με το οποίο απείλησε τον ηλικιωμένο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ η συλληφθείσα με την σε βάρος της σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση