HomeHL-9Κλήρωσε… κορωνοπρόστιμο σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Κρήτη

Κλήρωσε… κορωνοπρόστιμο σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Κρήτη

Τι έδειξαν οι έλεγχοι των αρχών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κλήρωσε… κορωνοπρόστιμο σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην Κρήτη που βρέθηκε να μην τηρεί τα μέτρα κατά του covid-19.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν χθες όταν άνδρες της αστυνομίας εντόπισαν το κατάστημα του ΟΠΑΠ στα Χανιά να έχει αρκετούς πελάτες.

Χωρίς δισταγμό, μπήκαν και βεβαίωσαν πρόστιμο ύψους 2.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη ενώ ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας για 15 ημέρες.

28 ακόμα πρόστιμα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίστηκαν και χθες οι έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού στην Κρήτη.

Από τους 2.647 ελέγχους οι αστυνομικοί εντόπισαν 28 συνολικά παραβάτες.

Τα 7 πρόστιμα αφορούσαν για απαγόρευση κυκλοφορίας (6 στο Ηράκλειο και 1 στον ΒΟΑΚ), το 1 για μη ανάρτηση ταμπέλας με την αναγραφή του επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων εντός καταστήματος σε μίνι μάρκετ στο Ρέθυμνο και τα 20 για μη χρήση μάσκας.

Τα πρόστιμα για μη χρήση μάσκας εντοπίστηκαν ως εξής: 6 στα Χανιά (δύο σε επιβάτες λεωφορείου, δύο σε υπαλλήλους κέντρου αισθητικής, ένα σε πελάτη σούπερ μάρκετ και ένα σε υπάλληλο εστιατορίου), 4 στο Ηράκλειο (2 σε υπαλλήλους κομμωτηρίου, ένα σε πελάτη κομμωτηρίου κι έναν σε άτομο που βρισκόταν εντός του επιβατικού σταθμού του υπεραστικού ΚΤΕΛ), 9 στο Λασίθι (5 σε επιβάτες ΙΧ, 3 σε πελάτες μίνι μάρκετ και 1 σε επιβάτη λεωφορείου) και 1 στον ΒΟΑΚ σε επιβάτη ταξί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση